Eerste stoomoven met wifi-verbinding

12 december 2014 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Eerste stoomoven met wifi-verbinding
Siemens
Stomen wordt digitaal. Dankzij de eerste stoomoven met internetverbinding brengt Siemens deze bereidingswijze naar de digitale wereld waarin we leven. De iQ700 stoomoven kan niet alleen mobiel worden bediend via een app, maar is ook aangesloten op een persoonlijk digitaal kookboek. Recepten, boodschappenlijstjes voor de smartphone en automatische programma’s voor de oven gaan hand in hand en zorgen voor een nieuwe bedieningservaring.

Stoommaaltijden moeiteloos en snel gereed

De iQ700 stoomoven is een volwaardige oven van 60 cm met 16 verwarmingsmethoden en robuuste ovenwanden van titangrijs glansemail, maar biedt tegelijkertijd een optimale stoomfunctie. Stoom en hete lucht worden gecombineerd, wat talloze professionele mogelijkheden biedt, zoals regenereren, garen of benevelen. Met de app waaraan de stoomoven is gekoppeld, is het mogelijk om via een smartphone of tablet een keuze te maken uit de verschillende functies. Alle handleidingen zijn voorzien van afbeeldingen of video’s en de automatische functies zijn gekoppeld aan een persoonlijk kookboek van waaruit de stoomoven direct kan worden gebruikt. Naast het kookboek helpt de updatebare app bij het samenstellen van boodschappenlijstjes en kunnen reserveonderdelen en accessoires rechtstreeks via internet worden besteld. Alle gegevens van de apparatuur zijn al opgeslagen.

Eerste Siemens stoomoven met wifi-verbinding

Eenvoudige navigatie

Vanzelfsprekend kan de iQ700 stoomoven ook via de traditionele manier op het apparaat zelf worden bediend: een handzame draaischijf, verlichte functietoetsen en een TFT-kleurenscherm met duidelijk leesbare tekst zijn gecombineerd. Zo is een vakkundige navigatie langs alle verwarmingsmethoden en aanvullende functies binnen de kortste keren volledig vanzelfsprekend – net als de omgang met de slimme sensortechnologie. Gevogelte, vis en vlees lukken perfect met cookControl Plus voor volautomatisch bakken. Op dezelfde manier is het mogelijk de perfecte taart via de Siemens baksensor te maken. Kookwekker en satéprikker zijn voortaan verleden tijd: dankzij de sensor bepaalt de iQ700 stoomoven betrouwbaar en feilloos wanneer de taart klaar is.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo