Interieur

Koken met stoom, makkelijker kan haast niet

Koken met stoom, makkelijker kan haast niet
Uw gerechten kunnen nooit meer verbranden, aardappelen koken niet stuk en groenten behouden hun 'bite'. De instelling van een stoomoven is uiterst eenvoudig en u kunt - door gebruik te maken van de verschillende niveaus - zelfs een heel menu in één keer bereiden, zonder dat de smaken of aroma's zich mengen! Er is praktisch geen verschil in bereidingstijd tussen stomen en koken. Stomen is dus echt een optie voor dagelijks gebruik, ook als u even snel een maaltijd wilt bereiden. Als u een gerecht in de stoomoven opwarmt - regenereren heet dat - dan smaakt dat weer net zo lekker als toen u het bereidde. Dat is een groot voordeel in vergelijking met andere opwarmtechnieken; structuur en smaak van het gerecht veranderen niet!

Gezonder en smakelijker dan ooit
Vitamines en mineralen blijven bij het stoomproces beter bewaard en u heeft geen vette olie of boter meer nodig.
U gebruikt ook minder zout en de opwarming gebeurt uiterst regelmatig. Daarmee is de stoomoven de meest gezonde methode om uw maaltijd te bereiden.

Vis en vlees blijven in de stoomoven mals en sappig en drogen niet uit. Aroma's en smaak komen volledig tot hun recht en de kleur, structuur en knapperigheid van het gerecht blijven met (combi-)stomen uitstekend bewaard.
De stoomoven is dan ook niet voor niets bijzonder geliefd bij topkoks, want vergelijkbare mogelijkheden en resultaten zijn op een andere manier nauwelijks denkbaar!