Keukens

Eerste met wifi bedienbare vaatwasser

Eerste met wifi bedienbare vaatwasser
De iQ700-vaatwasser van Siemens is de eerste vaatwasser die via wifi met een smartphone of tablet verbonden en bediend kan worden. Het apparaat met energie-klasse A+++ biedt de u beter inzicht in alle programma’s en toepassingen. Eenvoudig gebruik, gecombineerd met een volledig overzicht van alle functies en inzicht in het energie- en waterverbruik en tal van aanvullende diensten.

App helpt bij keuze programma

Gemengde ladingen met glazen in de bovenste korf en borden en pannen in de onderste korf kunnen vanaf nu gewassen worden met de nieuwe, extra optie intensiveZone. Haast? Selecteer dan het varioSpeed Plus programma, waarmee het programma tot wel 66 procent wordt ingekort. In het verleden moest iedereen die alle functies van een moderne premium vaatwasser optimaal wilde benutten de handleiding uitgebreid bestuderen. Dat is niet meer nodig, want met de iQ700 vaatwasser met wifi-verbinding is er een nieuw tijdperk aangebroken. De vaatwasser kan via wifi gekoppeld en bediend worden via een app. De app helpt gebruikers het juiste programma te kiezen. Met uw smartphone of tablet geeft u als gebruiker aan wat de inhoud van de machine is, waarna de app aangeeft wat het juiste spoelprogramma is en welke aanvullende opties nuttig zijn. Met één druk op de ‘ok’-knop, start u de vaatwasser vanuit de app. Een kind kan de ‘vaat’ doen.

Helder inzicht in verbruik en proces

De bediening is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Tips in de vorm van tekst, afbeeldingen, video’s en grafische weergaven geven u als gebruiker helder inzicht in het water- en stroomverbruik. Bij volledig geïntegreerde installatie ontvangt u een push-bericht op het moment dat het programma klaar is en tijdens het programma is één blik op de app genoeg om te zien welk programmaonderdeel bezig is en hoe lang dit gaat duren.

Stijlvolle look met nieuwe interface

De interface op het apparaat is vernieuwd. Programma’s worden nu geselecteerd op de bovenrand van de deur, zoals al het geval was bij de volledig geïntegreerde modellen. Alle programma’s en aanvullende opties kunnen direct geactiveerd worden met behulp van een nieuwe aanraakstrip gemaakt van glas. Hiermee wordt het lineaire design van het, in twee zones verdeelde, paneel van de iQ700 nog meer benadrukt. De voorzijde van het apparaat wordt gekenmerkt door strakke, minimalistische lijnen. Deze worden slechts onderbroken door een TFT-scherm, waarop helder de status van elk programma wordt weergegeven.

Iedere wens een eigen programma

Als moderne gebruiker verwacht u moderne oplossingen, afgestemd op uw wensen en levensstijl. Siemens speelt daar met de iQ700-vaatwasser op in door de diversiteit aan programma’s en opties. Andere aanvullende opties zijn onder andere glansDroog voor schone glazen die niet meer hoeven te worden afgedroogd en HygiënePlus waarmee bacteriën uit o.a. babyflesjes grondig worden verwijderd. Daarnaast is het met de varioFlex Pro-korven mogelijk de bovenkorf in hoogte te verstellen met rackMatic (drie standen) en de bordenhouders neer te klappen.

Ook interessant