Badkamers

Eenvoudig te installeren inbouwthermostaten voor bad en douche

Wie graag elke centimeter benut, kiest voor inbouw. Dat geldt ook voor de badkamer. Hansgrohe breidt zijn Select-reeks uit met vijf inbouwthermostaten ShowerSelect die perfect op de iBox universal passen. Niet alleen handig voor de installateur: de Select-reeks introduceert ook een intuïtieve bedieningswijze in de badkamer. Met één druk op de knop switch je tussen stralen en bedien je hoofd- en handdouche, of baduitloop. Praktisch voor zowel jong als oud.

De vijf verschillende inbouwthermostaten horen dankzij hun tijdloze architecturale karakter in elke moderne badkamer thuis. Met hun vierkante basis van 157 mm passen ze in elk tegellegpatroon. Je bedient hand-, hoofddouche of baduitloop via een eenvoudige druk op de knop. De grote, duidelijke symbolen zorgen ervoor dat je intuïtief weet wat je aan het doen bent.

De Select-knoppen zijn ook ideaal voor mensen met een verminderd gevoelsvermogen of voor wie zonder bril zijn douche op de tast moet bedienen. De temperatuur regel je met de slanke cilindrische bedieningsgreep. De kleine pin laat toe de gewenste warmtegraad met precisie in te stellen, zelfs met ingezeepte handen.

Vijf versies, één inbouwlichaam

De vijf nieuwe ShowerSelect-thermostaten gaan van eenvoudig – een aan/uit-functie voor een enkele douche – tot heel gesofisticeerd: de bediening van een hoofddouche met verschillende straalsoorten en een handdouche. Wat ze gemeenschappelijk hebben, is dat ze allemaal gebruiksklaar zijn voor installatie op de iBox. Je kunt dus snel en eenvoudig een bestaande iBox-installatie upgraden met ShowerSelect.

De iBox universal van Hansgrohe heeft de voorbije jaren de sanitairmarkt veroverd. Het inbouwsysteem is het eerste en enige dat voor alle standaard- en thermostaatoplossingen kan worden gebruikt. Op de multifunctionele iBox kun je meer dan tweehonderd toepassingen van zowel Axor als Hansgrohe installeren. Het inbouwlichaam is ook geschikt voor maar liefst zestien functionele oplossingen, van een enkelvoudige douche en een thermostatische bad- en douchemengkraan tot hoofddouches met verschillende straalsoorten. Bij een renovatieproject waar een iBox al aanwezig is, kies je dan ook logischerwijs voor de installatie van een nieuwe ShowerSelect inbouwthermostaat.

Ook interessant