Een zonnescherm om jouw terras op te waarderen

11 augustus 2021 Bron: Bouw & Wonen
Een zonnescherm om jouw terras op te waarderen
We vinden het allemaal wel fijnÖ de eerste zonnestralen die erdoor komen. Eindelijk terug kunnen genieten op je terras. Alleen rustig ontspannen, een gezellig aperitief met het gezin, of heerlijk barbecuen met vrienden. Het terras is absoluut ťťn van de belangrijkste plaatsen van je woning in de zomer.

Hoewel het heerlijk is om de zonnestralen op je huid te voelen neerstrijken, zijn er ook enkele nadelen aan verbonden. Zo kan je verbranden wanneer je te lang in de zon zit en wordt je heerlijk gekoeld glas wijn al snel warm. Bovendien vindt niemand het leuk om te moeten eten met de zon in zijn of haar ogen. Vandaar dat het misschien tijd wordt om in een zonnescherm te investeren.

Een zonnescherm op het terras

Veel mensen zijn in eerste instantie niet echt geÔnteresseerd in zonneschermen. Pas als je ergens al een tijdje woont, merk je vaak dat zonnewering nuttig zou kunnen zijn. Je zou er natuurlijk voor kunnen opteren om een parasol aan te schaffen, maar dat is verleden tijd. Zonneschermen hebben veel meer voordelen dan je denktÖ

Het grootste voordeel van een zonnescherm, is dat je het kunt plaatsen over je hele terras. Daardoor creŽer je veel meer schaduw dan met een gewone parasol. Zo kan iedereen tijdens de barbecue gezellig in de schaduw zitten. Heel de zomer feest op je terras!

Daarnaast zijn veel zonneschermen ook bestand tegen regen. Dat zorgt ervoor dat je jouw zonnescherm ook als afdak zou kunnen gebruiken. Is het warm weer, maar regent het buiten? Dan zet je toch gewoon lekker het scherm open, zodat je toch kunt genieten op het terras! Let uiteraard wel altijd op de windkracht, want anders kan je scherm beschadigd raken.

Een kwalitatieve zonwering draagt ook bij aan de algemene waarde van je huis. Zeker wanneer je zoín modern zonnescherm koopt, dat je met je gsm kunt bedienen. Bij een eventuele doorverkoop, is de kans maar klein dat je de zonneschermen mee verhuist. Gelukkig zijn de meeste kopers ook bereid om er meer voor te betalen.

Waar koop je zonneschermen?

Zonneschermen zijn op meerdere plaatsen te koop, maar online is ťn blijft toch het makkelijkst? Via www.onlinezonneschermen.nl koop je de mooiste zonnewering vanuit je luie zetel.

Het voordeel van zonneschermen online te kopen, is dat je zelf niet de deur uit moet. Je kunt alle zonwering makkelijk kiezen van achter je scherm. Bovendien wordt alles netjes thuis bezorgd, wat het voor jou alleen nog makkelijker maakt.

Ben je zelf niet de meest handige klusser? Geen enkel probleem! Ook wanneer je online zonwering koopt, heb je de mogelijkheid om te kiezen voor opmeting en montage. Zo ben je 100% gerust dat jouw zonnescherm perfect is van grootte. Bovendien wordt het dan ook heel netjes bevestigd, net zoals je het in een winkel zou besteld hebben.

Nog een voordeel van online je zonnescherm te kopen, is de prijs. Aangezien deze bedrijven niet moeten investeren in een showroom, kunnen ze de zonneschermen ook goedkoper verkopen aan de klanten. Een win-win situatie dus!

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo