Een veranda met een streepje voor

26 september 2022 Bron: Sapa
Een veranda met een streepje voor
Droom jij van een eigentijdse, onderhoudsvriendelijke veranda met een lange levensduur? Dan is een veranda in aluminium een juiste keuze. Benieuwd naar de vele andere voordelen van deze absolute topper?

Aluminium blinkt uit als een vederlicht en toch oersterk materiaal. Dankzij de buitengewone draagkracht van dit metaal kan je zelfs met slanke designprofielen grote overspanningen overbruggen. Op die manier creëer je bijvoorbeeld een veranda met enorme glaspartijen en tegelijk een elegante uitstraling. Ideaal om binnen volop te genieten van de buitenomgeving.

Finishing touch

Met de finishing touch van je aluminium veranda kan je alle kanten uit. Tinten? Het kleurenscala is haast onbeperkt. Profielen met een glad oppervlak of eerder een ruwere, korrelige structuur? Hoogglanzend en blinkend of liever een matte of licht geborstelde look? Het kan allemaal. Een veranda in aluminium past dan ook bij elke woonstijl. Van victoriaans tot modern, van landelijk tot minimalistisch.

Ontdek meer

Nog meer pluspunten?

Aluminium vergt zo goed als geen onderhoud en trotseert de tand des tijds. Roest, verkleuring en vervorming maken geen schijn van kans. Bovendien is het materiaal 100% recycleerbaar en milieuvriendelijk, met behoud van zijn eigenschappen. En ook belangrijk: aluminium kan je niet geruisloos doorboren, wat inbrekers afschrikt. Met een aluminium constructie slaap je dus op beide oren.

Uitstekende isolatiewaarden

Kwalitatief aluminium schrijnwerk onderscheidt zich door zijn uitstekende thermische en akoestische isolatiewaarden. Wie naast eersteklas raamprofielen van een Belgische fabrikant zoals SAPA kiest voor hoogrendementsglas, is zeker van een aangenaam binnenklimaat én lagere energiekosten. Vraag advies aan je verandabouwer en ga niet over één nacht ijs.

Let wel, de ene verandabouwer is de andere niet. Kiezen voor een SAPA-vakman is daarom een slimme zet! Kijk op https://www.sapaaluminiumvakmannen.be en vind met een enkele muisklik een erkende vakspecialist bij jou in de buurt.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo