Een thuisprojector maakt jouw staycation onvergetelijk

16 juni 2020 Bron: Epson
Een thuisprojector maakt jouw staycation onvergetelijk
De zomer ziet er dit jaar anders uit dan verwacht. Kijk je een beetje op tegen een vakantie in eigen land? Epson got you covered. Met een thuisprojector wordt het een zomer boordevol digitaal plezier.

Design in huis

Denk je bij een projector aan dat zoemende toestel van in de vergaderzaal op het werk? Think again. Een thuisprojector hoor je amper, biedt een betere beeldkwaliteit ťn heeft de looks. De nieuwste thuisprojectoren zijn echte designstukken. Een compact formaat, stijlvol ontwerp en elegante afwerking in lederlook: de Epson EF100B/W past in ieder interieur.

E-feestjes

Grote familiefeestjes en bijeenkomsten met vrienden zitten er voorlopig nog niet in. Het e-aperitieven is voor velen een leuk alternatief, maar volgens Epson kan het beter. In plaats van naar een klein computer- of smartphonescherm te turen, tover je vrienden en familie met je thuisprojector levensgroot op de muur. Net alsof jullie ťcht samen zijn.

Een thuisprojector maakt jouw staycation onvergetelijk

Cultuurreis in je kot

Musea hebben intussen hun deuren alweer geopend, maar je kan ze natuurlijk niet allemaal een bezoekje brengen. De digitale sprong die heel wat musea maakten, blijft dus ook deze zomer interessant. Via Google Arts & Culture platform kan je op culturele uitstap naar meer dan 500 vooraanstaande musea. Een Rubens, Picasso, Monet, Liechtenstein of Van Gogh in HD ťn alle rust bekijken? Dat lukt perfect met de Epson thuisprojector.

In vorm blijven

Aan je conditie werken kan ook zonder drie keer per week naar de sportclub te hollen. Met je projector haal je de fitness simpelweg naar je thuis. Link het toestel met de sportapp op je smartphone en je virtuele sportcoach verschijnt pal voor je neus. Zo zie je perfect hoe je de oefeningen moet uitvoeren ťn komt die summer body in no-time. Wie mentaal in vorm wil blijven, kan op dezelfde manier ook yoga-oefeningen projecteren. Net alsof je in groep bent. Namastť!

Er is geen bal op de tv

Op live sportuitzendingen op televisie is het nog even wachten. Gelukkig zenden verschillende sportzenders legendarische matchen uit: voetbal, tennis, wielrennenÖ Met de projector van Epson herbeleef je de wedstrijd in je eigen woonkamer. Haarscherp en op groot scherm. Net alsof je live in het stadion supportert.

Een thuisprojector maakt jouw staycation onvergetelijk

Bingewatchen

Ook in de zomermaanden kan je genieten van entertainende series, sitcoms en films die de klassieke televisiezenders of streamingdiensten zoals Netflix, Disney+ of Amazon Prime aanbieden. Of haal je dvdís en Blu-ray schijfjes van onder het stof. Knus vanonder een dekentje de complete Friends serie herbekijken? De perfecte remedie voor een druilerige zomerdag. Met een thuisprojector geniet je van een echt cinemagevoel. Eťn witte muur is voldoende. De projector is draagbaar, dus hij hoeft heus niet in de woonkamer te blijven staan.

Virtuele kinderwereld

Ook voor kinderen heeft de thuisprojector heel wat in petto. YouTube filmpjes bekijken alsof je zelf midden in de actie zit? Check! Ook de gameconsole kan je trouwens makkelijke op de Epson-projector aansluiten. Een sportgame, een racespel of RGP-spel: je ervaart de details nog beter dankzij de HD-projectie.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo