Een rioolprobleem? Dat wil je snel kwijt!

11 mei 2020 Bron: Bouw & Wonen
Een rioolprobleem? Dat wil je snel kwijt!
Een rioolprobleem kan voor aardig wat irritatie en consternatie zorgen. Het zijn van die dingenÖ Ze moeten gewoon werken. Ze werken altijd en je bent eraan gewend. En dan ineensÖ stroomt je wc over. Of het water in je gootsteen blijft staan. Dan heb je een rioolprobleem en daar wil je dan wel van af, En snel een beetje!

Het gebeurt je ook altijd als het nťt niet uitkomt, zoiets. Een verstopt toilet op de dag dat je logťs uit het buitenland krijgt, je broer, zijn vrouw en twee kinderen. Of een verstopte gootsteen vlak voor een etentje met acht mensen. Zolang die verstopping niet opgelost is, durf je de vaatwasser ook niet te gebruiken!

Wat doe je dan, als je wc niet doorloopt en het water misschien wel tot de rand staat? Of als je gootsteen vol water blijft staan? Het is in zoín geval belangrijk om te onderzoeken of andere sanitaire voorzieningen hetzelfde probleem hebben. De badkamer (boven) bijvoorbeeld. Is de wc daar ook verstopt? Hoe is het met de douche of het bad? En de wastafel? Het fonteintje in het toilet met de verstopte wc, loopt het water daar wťl weg?

Op die manier kun je voor jezelf de omvang van je rioolprobleem in kaart brengen. Die informatie is ook van belang als je een ontstoppingsdienst gaat bellen. Dat is namelijk je volgende stap. Zelf rommelen met allerlei ontstoppingsmiddelen of zelfs met een veer uit de bouwmarkt gaat je niet helpen. Het kost je geld, tijd en frustratie. Als dan ook nog blijkt dat het allemaal niets heeft uitgehaald word je helemaal gek! Een beetje ontstopping krijg je gewoon niet opgelost met huis-tuin-en-keukenmiddeltjes, ondanks alle mooie beloften van de producenten van deze middeltjes. Dat professionele ontstoppers nooit met deze middelen werken, zegt wat dat betreft wel genoeg.

Een verstopping kost je altijd geld, dat is nou eenmaal een feit. Daar doe je niks aan. Maar niks is vervelender dan om geld uit te geven en vervolgens te merken dat je probleem er niet door opgelost is. Liever schakel je gewoon direct Rioolprobleem Kwijt in. Via dit landelijke platform van ontstoppingsbedrijven vind je snel een lokale vakman die jouw probleem wťl oplost. Hij woont en werkt in jouw regio en hij is dus ook zo bij je, dat is wat je wilt als je met een verstopping zit: snelle actie!

De rioolspecialisten van Rioolprobleem Kwijt zijn geselecteerd op hun vakkundigheid, ervaring en klantvriendelijkheid. Bovendien is hun werkwijze zo transparant als een nieuwe ruit. Ze vertellen je wat de oplossing van jouw rioolprobleem gaat kosten vůůrdat ze aan de slag gaan. Zo kom je dus nooit voor nare verrassingen te staan. Natuurlijk moeten ze het probleem wel eerst even in kaart brengen. Informatie die jij ze aan kunt reiken - welke sanitaire voorzieningen lopen wťl door, welke niet - kan hen al veel helpen.

Zit je dus ineens met een verstopping, dan vindt je via Rioolprobleem Kwijt een snelle, effectieve oplossing. Je vult je postcode of woonplaats in en krijgt direct het nummer van jouw lokale vakman. Je klikt op het nummer, krijgt hem aan de telefoon en maakt een afspraak riool ontstoppen. Zo simpel is dat. Doe je dat, dan ben je gauw je rioolprobleem kwijt, reken daar maar op!

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo