Een duurzaam alternatief: Refurbished in huis

4 mei 2023 Bron: Bouw & Wonen
Een duurzaam alternatief: Refurbished in huis
Ben je op zoek naar elektronica om jouw huis duurzaam te maken en weet je niet waar je moet beginnen? Is duurzaam leven belangrijk voor je en wil je niet al te veel geld kwijt? Kies dan voor refurbished! Wij vertellen je daar graag meer over.

Duurzaam in huis

Je kunt op diverse manieren bijdragen aan meer duurzaamheid in je eigen huis. Dit kan onder andere door te kiezen voor groene energie, goede isolatie of een warmtepomp. Maar wist je door te kiezen voor refurbished elektronica je het milieu ook kunt helpen? Met refurbished elektronica zorg je voor meer duurzaamheid binnen het huis. Men kiest sneller voor een refurbished product, omdat dit niet alleen duurzaam is, maar ook een goedkoper alternatief is. Refurbished elektronica is namelijk goedkoper dan een nieuwe elektronica in de winkel. Refurbished elektronica wordt ook steeds populairder op kantoor en in huis. Je ziet de consument en werkgevers sneller kiezen voor een refurbished iPhone in plaats van een nieuwe iPhone in de winkel.

Is het een goed idee om een refurbished iPhone te kopen?

Een smartphone gebruik je meerdere uren op een dag. Dat dit het meest gebruikte elektronica is in je huis, is niet zo gek. Je kunt zoveel met je iPhone, bellen, navigatie aflezen, je slimme huis bedienen en nog veel meer. Maar is het een goed idee om een refurbished iPhone te kopen? Als je graag een duurzaam alternatief wilt, dan is het antwoord hierop ja! Een refurbished iPhone is namelijk veel beter voor het milieu. Bij het produceren van elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished versie dan zorg je voor minder CO2-uitstoot.

CO2-uitstoot is de boosdoener voor onder andere de opwarming van de aarde. Ben je dus op zoek naar bijvoorbeeld een iPhone 12? Kies dan voor een refurbished versie en help het milieu een handje mee! Een refurbished iPhone 12 is verkrijgbaar in diverse geheugenopties zoals 16GB, 128GB en 256GB. Of wil je toch gaan voor een iPhone 12 Pro of een iPhone 12 Pro Max? Dat is allemaal mogelijk! Het is net alsof je een nieuwe iPhone koopt, alleen is een refurbished iPhone vele malen goedkoper en beter voor het milieu.

Online refurbished kopen

Er zijn diverse webshops waar je terecht kunt voor refurbished producten. Ben je op zoek naar een professionele refurbished aanbieder, dan ben je bij Refurbished.be aan het juiste adres. Bij Refurbished.be vind je een groot assortiment elektronische producten zoals, smartphones, robotstofzuigers, smart speakers en nog veel meer! Refurbished.be is een platform voor diverse refurbished merken. Ben je op zoek naar de beste kwaliteit refurbished elektronica, waarbij je ook nog eens 3 jaar garantie krijgt op je aankoop? Dan kun je het best terecht bij Refurbished.be!

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo