Duurzaam Bouwen

Een Limburger bouwt met advies

Gelukkig sta je er in Limburg niet alleen voor. Tijdens ‘Een Limburger bouwt met advies’ kan je in het Centrum Duurzaam Bouwen terecht met al je vragen over premies, energiezuinig bouwen, verschillende materialen, enz. Bovendien helemaal gratis! Na een bezoek aan deze campagne ruimen de vragen ongetwijfeld plaats voor glasheldere antwoorden.

Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober wordt in het kader van de Open Huizendagen het hele Limburgse arsenaal aan informatie, kennis en ondersteuning gebundeld in het Centrum Duurzaam Bouwen in Zolder. Van 10 tot 17 uur verschaffen de verschillende adviseurs duidelijke uitleg over energiebesparing, premies, opleidingen, planscreenings, en zo veel meer. Bovendien kan je je kennis omtrent duurzaam bouwen bijschaven in de permanente tentoonstelling van CeDuBo.

Glasheldere antwoorden is niet het enige waarmee je huiswaarts keert na een bezoek aan deze campagne. De eerste 500 bezoekers die zich aanmelden aan de balie van Centrum Duurzaam Bouwen krijgen een chequeboek met kortingsbonnen met een totale waarde van meer dan € 1000. Deze bonnen zijn al een stap op weg voor de aankoop van isolatie, een zonneboiler, een hoogrendementsketel, … Energiezuinig bouwen in Limburg wordt op die manier wel heel aantrekkelijk!

Programma

  • adviseurs geven gratis advies en antwoorden op alle bouwvragen
  • adviseurs kijken gratis bouwplannen en ontwerpen een eerste keer na op het vlak van ontwerp, energie, water en materialen (ongeveer 15 minuten per plan)
  • persoonlijk advies over energiepremies en subsidies via de wegwijzer Duurzaam Bouwen
  • er worden 500 chequeboekjes met kortingen van duurzame producten aan de (ver)bouwers aangeboden. De chequeboekjes dienen afgehaald te worden tijdens "Een Limburger bouwt met advies" aan de balie in Centrum Duurzaam Bouwen
  • dagelijkse infosessies om 14u, 15u en 16u over premies en energiebesparing
  • vrij bezoek aan de permanente tentoonstelling Duurzaam Bouwen
  • elke bezoeker krijgt een gratis tochtstrip bij het verlaten van Centrum Duurzaam Bouwen

Deze campagne ‘Een Limburger bouwt met advies’ is een initiatief van Provincie Limburg, Centrum Duurzaam Bouwen, Interelectra, Qualibouw, Ode Vlaanderen en het Steunpunt Duurzaam Bouwen Limburg.



Bezoek zeker eens onze website op www.centrumduurzaambouwen.be

Wanneer: Zaterdag 21 oktober en zondag 22 oktober 2006

Tussen 10u. en 17u.
Prijs: Gratis
Centrum Duurzaam Bouwen
Marktplein 7
3550 Heusden-Zolder
tel. 011 / 51 70 51