Duurzaam Bouwen

Een Antwerpenaar bouwt met advies

In het kader van de campagne `een Antwerpenaar bouwt met advies` zal Centrum Duurzaam Bouwen op 22 april 2006 tussen 11u en 17u aanwezig zijn op Kamp C te Westerlo. U kan dan gratis een “quick scan” laten uitvoeren op uw (ver)bouwplan. Dit is een algemeen advies op basis van het bouwplan. Een quick scan neemt ongeveer een kwartier in beslag. U kan zich hiervoor inschrijven op de website van Kamp C (www.kampc.be) of door een mail te sturen naar planadvies@admin.provant.be.

Indien u zaterdag 22 april niet aanwezig kunt zijn maar toch uw bouwplan wil laten nakijken op duurzame elementen (isolatie, waterbeheer, ...), schrijf je dan in voor een planscreening bij Centrum Duurzaam Bouwen (www.cedubo.be) of Dialoog (www.dialoog.be) .

Kortingcheques ter waarde van €1000
De eerste 500 Antwerpse (ver)bouwers die zich inschrijven via het invulformulier op de website www.centrumduurzaambouwen.be krijgen één chequeboek met kortingsbonnen ter waarde van meer dan € 1000 aangeboden door de enkele partners van Centrum Duurzaam Bouwen (Viessmann, Daikin, Soprema, Schüco, Recticel, KTI-WTI, Ecobouw). De bonnen zijn al een stap op weg voor de aankoop van isolatie, een warmtepomp, een zonneboiler, een hoogrendementsketel, … De kortingscheques worden per post verzonden.