Nieuwbouw

Durabrik deelt afwerkingscheques van € 3.000 uit

Durabrik biedt je een gratis afwerkingscheque aan ter waarde van € 3.000 om het budget voor de afwerking van je keuken, badkamer alsook alles van tegels, deuren,… te verhogen. Zo is er voor jou extra budget om van je huis een echte thuis te maken!
Uiteraard kan Durabrik je hierbij verder helpen. De interieurarchitecten helpen je graag met het interieur van je nieuwe thuis.

Hoe kan ik deze cheque ontvangen?

Je kan de cheque aanvragen bij een bouwadviseur of je kan de cheque zelf komen ophalen tijdens de opendeurdag van 26 juni in onze kijkwoningen.

Opendeurdag op 26 juni 2011

Ben je op huizenjacht? We nodigen je graag uit op zondag 26 juni van 14u tot 18u om een Durabrik huis van binnen en van buiten te bekijken. Je kan er alles vragen aan onze bouwadviseurs en uiteraard ook je afwerkingscheque ontvangen.

Schrijf je in voor onze opendeurdag

Deze kijkwoningen zijn open:

Kijkstraat in Drongen
In de kijkstraat vind je verschillende woon- en bouwstijlen, materialen en interieurindelingen. Allemaal even haalbaar en betaalbaar.

Kijkwoning in Rillaar
Wat betekent wonen vandaag de dag? Wat mag je in de thuis-van-vandaag verwachten? In de kijkwoning in Rillaar vind je een mooi en ‘levend’ voorbeeld van de manier waarop we ook jouw thuis kunnen vormgeven en inrichten.

Kijkwoning in Ghislenghien
Laat je inspireren in deze gloednieuwe kijkwoning! Ontdek er de nieuwste technieken voor ecologisch bouwen. Je vindt er een ruime, moderne en comfortabele thuis.

Geniet van deze unieke actie!