Drie ideeŽn om jouw woonkamer nog knusser te maken

Bron: Bouw & Wonen
Drie ideeŽn om jouw woonkamer nog knusser te maken
Het is weer winter, het seizoen wat we grotendeels binnenshuis beleven. In dit seizoen zien we onze huizen het meest van binnen en kan het je gaan opvallen dat je woonkamer iets mist. Je kan nog wel zulk mooi meubilair hebben en een prachtige televisie, maar dat maakt je woonkamer nog niet knus! De devil is in the details, zoals ze het zo mooi in het Engels zeggen: de details maken de sfeer in jouw woonkamer! Hier zijn drie ideeŽn die je kunnen inspireren om jouw woonkamer die knusse finishing touch te geven!

De kracht van mooie potten en vazen

Planten en bloemen zijn perfect om jouw woonkamer een knusse en warme sfeer te geven, maar de potten of vazen waar ze instaan zijn misschien nog wel belangrijker! Mooie vazen en potten die bij jouw interieur passen kunnen je hele woonkamer een boost geven en een stuk sfeervoller maken!

Moderne verlichting voor een warme uitstraling

Een ontzettend belangrijk onderdeel van je woonkamer is de verlichting. Het kan de sfeer in je woonkamer maken of breken en is essentieel om die knusse sfeer te creŽren. Moderne hanglampen kunnen je woonkamer een totaal nieuwe look geven en als eyecatcher die warme sfeer maken waar je naar op zoek bent. Kijk bijvoorbeeld eens in de webshop van Dutch Home Label om je te laten inspireren en kies een hanglamp die bij jou past!

Bekleed je muren voor een warme sfeer

En last but not least, muurbekleding. Kale, lege muren zijn funest voor de sfeer in je woonkamer. Hang dus vooral mooie posters, schilderijen of fotoís op om je woonkamer een knus en huiselijk gevoel te geven. Denk er ook eens aan om planken aan de muren te hangen, die je weer kan vullen met bijvoorbeeld vazen, fotolijstjes of boeken. Muurbekleding vergt ten slotte nog wel een waarschuwing: ga niet tť ver met het volhangen van je muur. Een te volle muur kan je woonkamer juist druk en onrustig maken in tegenstelling tot de warme en knusse sfeer waar je naar op zoek bent. Hoe jouw woonkamer er ook uitziet, met deze ideeŽn maak je hem een stuk knusser en kom je de winter prettig door!

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo