Bedrijfsnieuws

Domo Contract Flooring wordt modulyss®

Vanaf 29 maart verandert Domo Contract Flooring in modulyss®. En daar is een goede reden voor. De tapijttegelproducent richt zich voortaan enkel nog op de creatie en productie van modulaire tapijttegels voor de Europese contractmarkt. Bij deze nieuwe naam horen ook nieuwe engagementen. Zo gaat modulyss® terug naar de essentie van vloerbekleding: kwaliteit. Dat vertaalt zich onder andere in een kwaliteitsgarantie van 15 jaar – uniek in de markt!

Zeg maar modulyss®

Met modulyss® verlaat Domo Contract Flooring bewust het pad van de tapijttegels voor residentiële toepassingen. Zo zal het bedrijf uitsluitend modulaire vloerbedekking produceren voor kantoren, openbare gebouwen, hotels, winkelketens, meeting rooms, … Voor deze gebouwen met gemiddeld grotere oppervlaktes zijn tapijttegels immers vaak een snelle maar ook budgetvriendelijke oplossing. De commercialisering van tapijttegels voor particuliere toepassingen wordt voortaan behartigd door Domo Tiles, gevestigd in Oudenaarde. De productie ervan blijft in Zele.

Gregory De Clerck, CEO Domo industries: “De afgelopen jaren heeft Domo Contract Flooring in Zele een sterk gamma tapijttegels ontwikkeld en een stevige positie verworven op zowel de residentiële als de contractmarkt. Nu is de tijd rijp om ons via modulyss® met het topgamma volledig toe te leggen op de contractmarkt. Het residentiële tegelsegment wordt overgenomen door de collega’s in Oudenaarde, die gespecialiseerd zijn in de particuliere markt. We willen beide segmenten een nog betere service bieden.”

modulyss® is niet enkel een trendy tapijttegelfabrikant maar ook een marktgeoriënteerde, rendabele speler op de contractmarkt, die kwaliteit boven alles plaatst. Zo stelde het bedrijf een 50-puntenprogramma op dat aantoont hoe kwaliteit in alle lagen van de onderneming gecontroleerd en gegarandeerd wordt.
Naast hoge kwaliteitseisen voor duurzame materialen en design, gaat modulyss® ook prat op een oplossingsgerichte en snelle dienstverlening. Oppervlaktes tot 700 m² worden binnen de week opgeleverd.

modulyss®, gesprekspartner voor de architect

modulyss® richt zich hoofdzakelijk tot architecten aangezien zij vaak mee verantwoordelijk zijn voor de keuze van de vloerbekleding in contractprojecten. Internationale en nationale architectenbureaus, alsook interieurarchitecten zullen binnenkort kennis maken met modulyss® als producent van tapijttegels maar bovenal als adviserend architecturaal bedrijf.

Stefaan Roose, modulyss® : “Met modulyss® bieden we architecturale tapijttegeloplossingen voor de Europese contractmarkt. We willen architecten bijstaan door - samen met hen – decoratieve en kwaliteitsvolle voorstellen uit te werken voor een specifiek project. De architect vindt in modulyss® een partner die actief meedenkt en pro-actief mogelijkheden aanreikt.”



modulyss®, meer dan trendy tapijttegels

modulyss® produceert en levert dus niet enkel tapijttegels, maar biedt ook decoratieve en kwaliteitsvolle oplossingen aan. Daarnaast neemt modulyss® ook haar ecologische en maatschappelijke verantwoordelijkheid op en zet het CARE- programma, eerder op de kaart gezet door Domo Contract Flooring, voort. CARE biedt samen met Vanheede Environment Group een oplossing om tapijttegels na hun levenscyclus duurzaam te verwerken tot grondstof en energie. Ook het ecologische tapijttegelgamma, dat nu al bestond uit 3 producten, minimum70, eco70 L en eco70 C, krijgt er een broertje bij: reverse70. Uniek aan deze 4 tapijttegelcollecties is dat ze voor 70 % uit gerecycleerde materialen worden vervaardigd.

Ook interessant