Bedrijfsnieuws

Direct Wonen sluit overeenkomst met Altera Vastgoed

Direct Wonen heeft een landelijke verhuurovereenkomst gesloten met Altera Vastgoed nv. Met deze overeenkomst heeft Direct Wonen haar positie in zakelijke dienstverlening verstevigd. Altera Vastgoed nv is een toonaangevend sectoraal vastgoedfonds ten behoeve van pensioenfondsen met een beheerd vermogen van in totaal € 1,5 mld. Het fonds heeft onder meer circa 2500 verhuurbare woningen in portefeuille.

Doelstelling is de woningen van Altera Vastgoed bij een breed publiek onder de aandacht te brengen en daardoor snel te verhuren. In het keuzeproces bleken de landelijke dekking, een eenduidige on line rapportage en de centrale coördinatie van het verhuurproces bepalend. Operationeel gezien zal Direct Wonen de verhuuractiviteiten uitvoeren naast de vastgoedmanagers waar de woningen in beheer zijn.

Ron ter Heege, Commercieel Directeur Verhuurmakelaars, ziet deze overeenkomst als een belangrijke stap: 'Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met Altera. De portefeuille van Altera past uitstekend bij het woningzoekendenbestand van Direct Wonen. Hierdoor zijn we in staat de woningen snel en slagvaardig te verhuren.'
Build for Life