Designafwatering rond uw zwembad

15 juli 2010 Bron: vprnewsline
U denkt eraan een zwembad aan te leggen? Dan kijkt u ongetwijfeld al uit naar de warme zomermaanden. Zorgeloos genieten van zon en water betekent in dit geval niet alleen kunnen rekenen op een betrouwbaar aangelegde zwemkom, maar ook op een doeltreffende, onderhoudsvriendelijke n esthetische afwatering rondom. Laat u verleiden door de ACO Self afwateringsconcepten!

De Homeline en Euroline afvoergoten bieden respectievelijk een discrete inloopsleuf van 15 mm en een designrooster uit inox. Ze doen dienst als architectonische afboording rondom het zwembad, vangen regenwater van het naastliggend terras op of voeren als overloop het zwembadwater af naar de filter. Leuk als de afvoergoten iets lager liggen dan het wateroppervlak, het vallende water creert een zacht, rustgevend geluid.

Inox is de maatstaf omwille van de hedendaagse, esthetische look, het onderhoudsvriendelijke karakter en de sterke resistentie tegen chloorhoudend water.

De roosters en de sleufelementen zijn perfect te integreren in de verharding van uw keuze, van tegels tot natuursteen. Dankzij de fluweelzachte afwerking zijn ze blootvoets aangenaam en pijnloos te belopen en is er geen gevaar voor grijpgrage kinderhandjes.

De gladde wanden van de onderliggende gootelementen uit chemisch resistent en vorstbestendig polyesterbeton bieden een maximale zelfreiniging en zijn bijgevolg sterk onderhoudsvriendelijk. De vastliggende roosters van de Euroline zijn snel afneembaar met een roosterhaak en de Homeline sleufafwatering biedt handige inspectieluiken, uw vrije tijd gaat dus niet op in kuisen en onderhoud.

ACO Passavant is met ACO Self gekend en gereputeerd als specialist in afwateringssystemen voor tuin, terras en oprit.

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo