Bedrijfsnieuws

Derbigum vierde afgelopen weekend zijn 85e verjaardag

Derbigum vierde afgelopen weekend zijn 85e verjaardag
Derbigum, de Belgische fabrikant van dakbanen, viert dit jaar zijn 85e verjaardag, en dat mocht gevierd worden, een heel weekend lang.
Sinds 1932 is Derbigum, destijds opgericht als Imperbel, actief in de waterdichting van platte daken en andere werken burgerlijke bouwkunde. Vandaag is deze familiale kmo nog steeds aanwezig op de Belgische markt en internationaal. Tijdens het voorbije weekend heeft Derbigum dan ook zijn klanten en werknemers in de bloemetjes gezet voor zijn 85 jaar bestaan. Op zaterdag werd er samen met de klanten gevierd, op zondag met het personeel.

Iedereen werd getrakteerd op een smakelijk ontbijt in een van de gemeentelijke feestzalen in Perwez (Waals-Brabant) net naast de productiesite van Derbigum. Na een leerrijke rondleiding in de fabriek kon iedereen met de familie op zijn eigen ritme de attracties van het pretpark Walibi gaan ontdekken. En, wie waterdichting zegt, zegt vaak regen, maar niet voor deze keer. De weergoden waren Derbigum gunstig gezind en hebben de regio van Perwez drooggehouden zolang het nodig was.

Kortom, een heel geslaagd feestje.

Derbigum vierde afgelopen weekend zijn 85e verjaardag

Ook interessant


Build for Life