Deceuninck wint Red Dot Award 2019

1 april 2019 Bron: RCA
Deceuninck wint Red Dot Award 2019
Deceuninck, Belgisch producent van kunststof- en aluminiumprofielen voor ramen en deuren, heeft met haar recent ontwikkeld raamplatform ‘Elegante’ de Red Dot Award 2019 in de categorie ‘Product Design’ ontvangen.

‘Elegante’ combineert superieure isolatie met ongeëvenaard strak design. Met het slankste kunststof-profiel op de markt (slechts 9mm aanslaglip) laat Deceuninck als eerste toe om te kiezen voor zowel design als hoogstaande technische prestaties.

“De keuze voor kunststof-ramen was in het verleden nooit een keuze voor design. Met het profiel ‘Elegante’ willen wij hier verandering in brengen. Het product is het resultaat van onze sterke investering in innovatie en design. Deze internationale erkenning is dan ook een mooie schouderklop,” aldus Francis Van Eeckhout, CEO van Deceuninck.

Het innovatieve slanke raamprofiel werd door de 40-koppige internationale jury bekroond voor zijn kwalitatieve design. De Red Dot Award wordt sinds 1954 uitgereikt en geldt als een van de belangrijkste Europese designprijzen.

Deceuninck wint Red Dot Award 2019

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo