De vinyl tegel 'rocks'

27 november 2015 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
De vinyl tegel `rocks`
De Moduleo designvloeren zijn bijna niet te onderscheiden van echte stenen vloeren. Ze zijn zo ontworpen dat ze de unieke patronen en texturen weergeven die zo kenmerkend zijn voor een natuurlijke stenen vloeren. Moduleo heeft meerdere vloeren met mooie steeneffecten in haar programma.

Transform collectie

Vloeren uit de Transform collectie zijn voorzien van een dikkere slijtlaag. De Protectonite PU-beschermlaag zorgt ervoor dat ze een uitstekende vlekbestendigheid bieden. Uitgevoerd in Steelrock ontstaat een stoere basis voor het interieur. GeÔnspireerd op gebruikte staalplaten, creŽert dit design een moderne en industriŽle look & feel met het warme gevoel dat zo eigen is aan vinyl.
Verkoopprijs Steelrock tegels vanaf Ä 29,95 m2

De vinyl tegel van Moduleo `rocks`

Select collectie

Vloeren uit de Select collectie hebben ook deze vlekbestendige Protectonite-laag. En doordat ze ook vochtwerend zijn vormen ze een goede keuze voor toepassing in de badkamer. De mooie grijze betonlook van Jetstone vormt een mooie neutrale basis voor vele interieurs.
Verkoopprijs Jetstone vanaf Ä 36,95 m2.

Voordelen

De vinylvloeren bieden een hele reeks voordelen en scoren op veel vlakken beter dan hun natuurlijke tegenhangers. Zo zijn ze waterafstotend, krasbestendig onderhoudsvriendelijk, geluids- en warmte-isolerend. Bovendien zijn de vloeren tot 50% uit gerecyclede materialen vervaardigd.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo