Kachels & open haarden

De veelzijdige Vivente – de sfeerhaard voor in je tiny home!

De veelzijdige Vivente – de sfeerhaard voor in je tiny home!
De Vivente is echt de innovatie op het gebied van elektrisch sfeervuur. Ideaal voor een tiny home. Deze elektrische haarden zijn gemakkelijk te plaatsen. Door de energiezuinige LED-verlichting blijft het glas veilig koel en is het stroomverbruik laag.

Plaats de haard waar je wilt

Installeren lukt vrijwel overal, want de inbouwdiepte van de Vivente is gering en er is er keuze uit 3 breedtes: 75, 100 en 150 centimeter. Het slimme ontwerp maakt het mogelijk om een 1-, 2- of 3-zijdige sfeerhaard te creëren wanneer het product wordt geïnstalleerd. Een 230V aansluiting is voldoende en van een schoorsteen is geen sprake.

de sfeerhaard voor in je tiny home

Stel de haard af op je dagritme

De Vivente zit standaard vol slimme en mooie functies. Zo kun je de hoogte en de kleur van de vlammen makkelijk aanpassen, net als de verlichting van het haardinterieur; helemaal volgens je eigen mood en stijl. En wat te denken van de ingebouwde bewegingssensor, een meerdaagse timer en een ingebouwde verwarming die tot 11% energie bespaart! En vanzelfsprekend is de bediening al even comfortabel: via de Bluetooth afstandsbediening, de uitgebreide app of de verborgen knoppen aan de voorzijde.

de sfeerhaard voor in je tiny home

In je eigen stijl

De innovatieve Vivente-serie van Dimplex bewijst dat een strak ontwerp perfect samengaat met een verbluffend vuurbeeld. Het Revillusion vlameffect zorgt voor levendige en realistische vlammen, die opstijgen vanuit het midden van de haard. Dankzij de slimme LED-technologie kun je het vuurbeeld en de binnenverlichting uitgebreid afstemmen.

Voor een perfecte match met ieder interieur worden er 4 verschillende achterwand-motieven meegeleverd. Als decoratie kun je kiezen uit prachtig afgewerkte houtblokken en sprankelende kristallen. Zodat deze haard óók mooi oogt wanneer de vlammen niet branden.

Duurzaam genieten in ieder seizoen

Omdat de Vivente 100% elektrisch is en energiezuinige LED-verlichting heeft, blijft het glas veilig koel en is het stroomverbruik laag. En dat maakt dat je er het hele jaar door zorgeloos van kunt genieten, als je wilt. Want élke dag mag toch best gezellig zijn?

Ook interessant