Veranda - Overkappingen

De tuintrend van 2015: het garden house

De tuintrend van 2015: het garden house
In 2015 hebben we meer behoefte aan dingen samen doen; het individuele verdwijnt naar de achtergrond. De tuin speelt hierin een belangrijke rol, omdat die buitenruimte gezien wordt als dé plek om samen te genieten en te relaxen. Echt bijkomen doe je pas tussen het groen en de bloemen. Het is dan ook niet zo gek dat het tuinpaviljoen een grote opmars maakt. Met een garden house kun je veel vaker en langer genieten van je buitenruimte, en je creëert meteen ook een plek voor luxueuze extra’s als een sauna, zwembad of ontspanningsruimte.

Bezoek Decoranda op Sfeer

In de showroom van Decoranda in Oostakker zijn een aantal garden houses te bewonderen. Vraag gerust informatie over de mogelijkheden. Ook op de interieurbeurs Sfeer in Flanders Expo Gent op 14, 15, 16 en 20, 21, 22 maart kun je terecht voor een flinke dosis inspiratie en informatie. Decoranda vind je op stand 1206.

Het is zalig ontspannen in je eigen tuin, zeker als daar een comfortabel tuinhuis te vinden is. Regen, wind of felle zon maken niet meer uit, want in jouw buitenhuis zit je altijd goed. Geen gesleep meer met tuinstoelen of kussens, want je maakt van het paviljoen een verlengde van je woonkamer met hippe meubels, accessoires en goede verlichting. Ook het exterieur wordt persoonlijk in 2015.

De tuintrend van 2015: het garden house

Thuis genieten

Denk ook eens aan de mogelijkheid van een overdekt zwembad in een pool house, of een sauna in je achtertuin. Geniet van je eigen luxe, in je eigen omgeving met het gezelschap dat je zelf kiest. Anno 2015 is thuis genieten het ultieme geluk.

Met zorg uitgevoerd

Je woning kies je met veel precisie uit, en hetzelfde verlang je natuurlijk ook van het verlengstuk daarvan. Een hedendaags design is een van de voorwaarden. Maar ook een makkelijk proces om tot het eindresultaat te komen weegt mee in de keuze voor een leverancier. Decoranda bouwt al zo’n twintig jaar veranda’s, overkappingen, volledige woninguitbreidingen en garden houses van a tot z. Vanuit de showrooms in Maldegem en Gent bedient de onderneming een groot deel van België.

Modern design

Omdat garden houses vandaag bijzonder in trek zijn, besloot Decoranda de standaardtuinhuizen eens te herzien en moderne ontwerpen te creëren die als parels schitteren in je tuin. De paviljoenen hebben een basis van aluminium. Dat is een fijn en duurzaam materiaal met een moderne uitstraling. Alle maten en vormen zijn mogelijk. Qua afwerkingen kies je naar eigen smaak hout, glas, beton of lamellen van aluminium. Het is maar net welke look and feel jij aan je tuinhuis geven wilt. De grote raampartijen van dubbel glas maken dat het garden house goed geïsoleerd is, maar toch aanvoelt als een onderdeel van de tuin.

De tuintrend van 2015: het garden house

Wel de lusten, niet de lasten

Omdat je wel wilt genieten, maar niet wilt zwoegen voor je tuinhuis er staat, neemt Decoranda alle voorbereidingen op zich. Jij hoeft alleen maar te bestellen. Daarna neemt Decoranda het hele proces voor zijn rekening. Grondonderzoek, voorbereiding, bouw en afwerking. Door samen te werken met leveranciers van nevenproducten zoals zonwering, schuifdeuren en lamellen kun je bij Decoranda echt een totaalpakket bestellen. Wel de lusten, niet de lasten.

Ook interessant