Terras en oprit

De parkeerpaal als duurzame afzetting

De parkeerpaal als duurzame afzetting
Je wilt rust en om die reden ben je in een klein dorpje gaan wonen. Maar het dorpje is zó leuk dat veel andere mensen het ook willen bezoeken. Weliswaar eventjes, om te wandelen of te fietsen, maar voldoende lang om hun auto ergens te parkeren. Langs de weg in het gras van jouw tuin. Langs de rivier zodat er bijna niemand meer langs kan, of langs de heg van het park. Die kan er niet meer zo goed tegen en begint open plekken te vertonen. Bestaat er een goede oplossing om dit wildparkeren tegen te gaan?

Een uitstekende oplossing is de kunststof antiparkeerpaal, de naam zegt het al. Deze markeringspaal of trottoirpaal is gemaakt van duurzaam gerecyclede kunststof en is perfect zichtbaar voor automobilisten door de twee reflecterende rood-witte banen bovenaan. Door de hoogte van de paal, zo’n 90 tot 100 cm boven het maaiveld, worden ze niet over het hoofd gezien en zullen de mensen hun auto’s in het vervolg ergens anders moeten parkeren. Bijvoorbeeld op de daartoe aangewezen ruimte buiten het dorp of op de algemene parkeerplaats bij de winkels.

Duidelijk zichtbare afzetting

Je mag je eigen ruimte duidelijk zichtbaar afschermen. Zolang het jouw eigen erf maar is natuurlijk. Het is echt heel vervelend als er steeds auto’s in het gras half in je tuin en half op de weg staan geparkeerd. Niet alleen voor jou maar ook voor andere weggebruikers. Fietsers moeten dan vaak even wachten op tegemoetkomend verkeer en voetgangers moeten zich tegen de auto’s aandrukken als er een peloton wielrenners voorbij schiet. Om ongelukken en beschadigingen aan het groen te voorkomen plaats je antiparkeerpalen. Ook wel reflectorpalen genoemd.

Voordelen van de antiparkeerpaal

De antiparkeerpaal is nagenoeg onbreekbaar en gemaakt van 100% duurzaam gerecyclede kunststof. Je gebruikt de kunststof paal als trottoirpaal, parkeerpaal of als reflectorpaal. De onderhoudsvrije paal, die ook bekend staat als diamantkoppaal, is schokbestendig en heeft een extreem lange levensduur.
  • De speciale X-base zorgt voor een gewichtsreductie en een 2 keer grotere grondweerstand
  • Twee rood-witte reflectorbanden
  • Afmeting 15 x 15 x140 cm
  • 100% Duurzaam gerecyclede kunststof
  • Duidelijk zichtbaar 90 tot 100 cm boven maaiveld

De parkeerpaal is uitermate geschikt om je eigen parkeerplaats af te schermen, de berm langs de weg goed te markeren en je tuin aan de openbare weg te beschermen tegen wildparkeerders. Maak gebruik van deze klassieke diamantkoppaal en baken je terrein duidelijk af. De kunststof afzetpaal kan tegen een stootje en de twee uitgefreesde reflectorbanden zorgen dat hij goed zichtbaar is, zowel overdag als ’s nachts.

Geschreven in opdracht van BUMA Handel

Ook interessant