De nieuwe keuken is trendy en modern

11 december 2012 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
De nieuwe keuken is trendy en modern
De nieuwe keuken van deze tijd staat voor kwaliteitsdesign en nieuwe esthetiek. Door de grote hoeveelheid keuzemogelijkheden is de keuken aan te passen aan persoonlijke wensen en voorkeuren. Voorop staat wel dat de algehele uitstraling van de keuken trendy en modern is. De duidelijke lijnen van de fronten laten het gekozen materiaal volledig tot zijn recht komen.


Frisse kleuren en mooie afwerking

Het eerste dat opvalt zijn de nieuwe frisse kleuren geel-oranje, miamigroen en pastelblauw die te combineren zijn met de contrasterende tint grafietgrijs. Het is ook mogelijk de moderne unikleuren te combineren met houtdecor Ďoak natural platinaí, wat veel warmte uitstraalt. Het tweede dat opvalt is de afwerking. Door de nieuwe laser-edging technologie ontstaat een perfecte totaalindruk Ė die zowel zicht- als voelbaar is. Rand en deur smelten samen door ultramoderne lasertechniek, waardoor het product uit ťťn stuk lijkt gegoten.


Geraffineerde details

Er valt heel veel te kiezen bij de trendy en moderne keuken met vele verschillende frontuitvoeringen en daarnaast ook keuze uit allerlei details. Kiest u voor greeploos of juist voor de grepen in een van de vijf nieuwe rvs-kleuren of zelfs de metaalgrepen in dezelfde trendy kleuren als de fronten? En welke kastinrichting spreekt u het meest aan? Heel handig is de optionele led-verlichting in de lades en korflades. Zodra u de lade opent, schakelt een energiezuinige lamp aan dankzij een elektronische sensor, die op de korpuswand is vastgeschroefd. Vier seconden na sluiten, schakelt het lampje automatisch weer uit. Door de vele mogelijkheden kunt u een keuken samenstellen die echt uw keuken is.


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo