Vloerbekleding

De mooiste landelijke vloer

De mooiste landelijke vloer
Wie houdt van landelijk wonen, kiest voor natuurlijke en eerlijke materialen, zoals natuursteen tegels in landelijke stijl op de vloer. Vaak wordt dit gecombineerd met robuuste houten kasten en authentieke stoere tafels. Op de muur een mooie krijt- of kalkverf in een warme tint. Natuurlijke accessoires zoals vergrijsde houten bakken, dadeltakken en dierenvachten zijn bepalende items om het geheel mee aan te kleden. Zo ontstaat een warme en doorleefde sfeer.

Nibo Stone heeft diverse landelijke vloeren in de collectie. De Noir Vignan wordt het meest gekocht, omdat je hiermee de mooiste landelijke vloer realiseert. We leggen je uit waarom:

Robuuste kasteelvloer

De Noir Vignan lijkt rechtstreeks uit een oud kasteel te komen. Het is een zeer compacte leisteen die na winning in de groeve is gekloven uit grote blokken. De landelijke tegels zijn met de hand gekapt en hierna getrommeld en geborsteld. Het robuuste uiterlijk van deze vloer blijft hierdoor bewaard, terwijl het oppervlak zacht aanvoelt.

Exclusieve landelijke vloer

Als vloertegels in landelijke stijl wordt vaak gekozen voor een Belgisch Hardsteen. Deze tijdloze klassieker onder de natuursteenvloeren past altijd. Ben je op zoek naar een exclusieve landelijke vloer, dan kun je beter kiezen voor de Noir Vignan. Deze unieke vloer zul je niet snel bij de buren tegenkomen.

Nibo Stone - De mooiste landelijke vloer

Deze tegels in landelijke stijl kunnen overal

Als je voor een landelijke woonstijl hebt gekozen, dan voer je deze stijl waarschijnlijk in je hele huis door. Gelukkig is de Noir Vignan zo’n vloer in landelijke stijl die zonder problemen in alle ruimtes kan worden toegepast, zelfs buiten op het terras. Natuurlijk is deze tegel prima geschikt voor de woonkamer en zal, zeker in combinatie met vloerverwarming, een mooie basis geven voor een rustig en sfeervol interieur.

Makkelijk in onderhoud

De Noir Vignan is een compacte en harde tegel. Vuil en vlekken trekken niet snel in. De vloer is hierdoor supermakkelijk in onderhoud. Je hoeft de tegels alleen maar regelmatig te stofzuigen en te dweilen met een natuursteen dweilwas. Dit middel maakt de Noir Vignan niet alleen schoon, maar verzorgt deze ook. Bovendien wordt de vloer vuilafstotend en antislip.

Ook interessant