De inleiding voor uw nieuwe locatie

22 oktober 2012 Bron: Lisa van Noorden
Herontwikkeling van vastgoed of de bouw van een nieuw kantoor zijn aanleidingen om na te denken over uw bedrijfsidentiteit. Wat zegt een ruimte over de gebruiker en op welke wijze komt de persoonlijkheid van deze gebruiker tot uiting in zijn omgeving? Horizon geeft op architectonische wijze antwoord op deze identiteitsvragen en draagt bij aan de communicatiedoelstellingen van uw organisatie. Dit product wordt dan ook ingezet als visuele vertaling van bijvoorbeeld een corporate-identity, of tijdens de aanloop van een veranderingstraject.

Een eerdere uitvoering van ‘Horizon’ in Den Briel, voor een nieuw wooncomplex van Stichting Ouderenzorg Rotterdam, legde bijvoorbeeld de thematische levensloop van omwonenden vast. In een zelfde lijn kan ook gedacht worden aan andere community’s, zoals bijvoorbeeld het in kaart brengen van een scholengemeenschap.

Binnen de projecten van Lisa van Noorden Concept en Ontwerp www.lisavannoorden.nl wordt dan ook vaak in een vroeg stadium een samenwerking aangegaan met de architect of bouwkundige.

LVNCO is gespecialiseerd in kunsttoepassingen voor publieke en private ruimten en maakt op dit vlak gebruik van verschillende technieken. Beeldende kunst is een sterk interactief medium dat in staat is op concrete wijze, processen te visualiseren. Het identity product van LVNCO ‘Horizon’ genereert door verbeelding van alle organisatiefacetten nieuwe perspectieven.

In de realisatie aanloop van ‘Horizon’ wordt eerst geïnventariseerd wat de wensen, ervaringen, ideeën en mogelijkheden zijn. Dit doen we in de vorm van brainstormsessies. De input van directie en medewerkers vormt dan samen met de interpretatie van de kunstenaar het uitgangspunt voor het kunstwerk. Zo voelt iedereen zich betrokken. Na deze nauwe samenwerking start de ontwerpfase, waarin aangeleverd beeld verwerkt wordt tot illustraties. Het project verloopt in heldere en duidelijke fases waardoor de opdrachtgever precies weet wat hij kan verwachten. Hiermee zet LVNCO een kunstproduct in de markt wat uniek is qua benadering, functie en resultaat.

Lees ook:

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo