Ventilatie

De goedkoopste energie is de energie die je niet verbruikt

De goedkoopste energie is de energie die je niet verbruikt
Beter voorkomen dan genezen? Het geldt absoluut ook voor je energiefactuur. Ventilatie en zonwering behoren in ieder geval tot de duurzame ingrepen die je helpen besparen op energie voor verwarming én koeling. Op Batibouw kom je er alles over te weten op de Energy Solutions stand in Paleis 7. Renson leert je er hoe je gratis natuurelementen als licht en lucht slim kan inzetten om te voorkomen dat je energiefactuur de pan uitswingt. Want de goedkoopste energie is de energie die je niet verbruikt.

Renson - De goedkoopste energie is de energie die je niet verbruikt

Ventilatie, buitenzonwering en nachtkoeling

Slimme ventilatie op maat van je leefpatroon, die enkel meer gaat ventileren waar en wanneer dat nodig is in huis, buitenzonwering die voorkomt dat het binnen te warm wordt en inbraakwerende nachtkoelingsroosters met ingebouwd muggengaas om je ramen op warme dagen ’s nachts zorgeloos te kunnen open laten. Kwestie van optimaal gebruik te maken van de koelere nachtlucht om het binnenshuis gratis te laten afkoelen. Dit zijn de oplossingen waarmee Renson je concreet helpt om energie te besparen. Maar het gaat zelfs nog verder, want met de screens opgetrokken, kan je in de winter en tussenseizoenen toch blijvend van de gratis zonnewarmte genieten in huis.

Renson - De goedkoopste energie is de energie die je niet verbruikt
Bezoek Renson in Paleis 7 op de ‘Energy Solutions’ stand of ga langs bij een verdeler tijdens de Renson Days (24-26 maart). Van 1 maart t.e.m. 15 april 2023 profiteer je bovendien van interessante promoties op zowel screens als terrasoverkappingen.

Ook interessant