Dossier sanitair

De functie van uw badkamer

4 februari 2014 Bron: Voorlichtingsburo Wonen 11†045 keer gelezen
De functie van uw badkamer
Onderzoek toont aan dat de badkamer boven aan het lijstje staat met ruimtes die huizenbezitters het liefst zouden vernieuwen of aanpassen. Was de badkamer in de vorige eeuw nog voornamelijk een wasruimte, tegenwoordig zijn genieten, ontspannen en design de ďkeywordsĒ bij het uitzoeken van een nieuwe badinrichting. Het huidige aanbod in de sanitairmarkt laat dan ook aan niets te wensen over. U kunt uw ideeŽn, wensen en dromen volledig waarmaken als u op zoek gaat naar een nieuwe wellnessruimte voor thuis.

De variaties zijn bijna eindeloos en uw hoeft zich ook niet meer te laten beperken door de ruimte. Tegenwoordig zijn vrijwel alle producten op maat leverbaar, dus er is altijd een oplossing voor een schuin dak of een raam op een onhandige locatie.

Slimme investering
De gemiddelde levensduur van een badkamer is twintig jaar. Het is een goed idee om bij de bouw of renovatie van uw badkamer rekening te houden met de wensen van nu en uw mogelijke wensen over tien jaar. Bovendien is een badkamer niet alleen een slimme investering voor uw welzijn, ook is het, naast de keuken, dť ruimte waarop aspirant huizenkopers primair selecteren als zij een keuze maken voor hun nieuwe woning. Mocht u dus ooit van plan zijn uw huis te verkopen, dan is een nieuwe badkamer een slimme investering; voor nu en voor straks.

Wilt u ideeŽn opdoen? Kijk dan in onze twee specials
Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo