De digitale meter, alle informatie op een rijtje!

  BE   Bron: Bouw & Wonen
De digitale meter, alle informatie op een rijtje!
De huidige zonnepaneeleigenaren en mensen die geïnteresseerd zijn in de aanschaf van zonnepanelen hebben vraagtekens of hun zonnepanelen binnenkort nog wel rendabel zullen zijn. Dit komt omdat de Vlaamse regering vanaf 1 juli 2019 van start wil gaan met het doorvoeren van de digitale ofwel slimme meter. Een slimme meter stuurt stroom dat niet gebruikt wordt terug naar het net, een terugdraaiende teller slaat het juist op.

Infographic

De infographic is hieronder weergegeven in de vorm van een foto. Hierop staat alle informatie over de slimme meter. Wist jij bijvoorbeeld dat je met een slimme meter alle stroom die naar het net gaat (en niet opgeslagen wordt net als bij de terugdraaiende teller) later kan gebruiken? Indien je meer informatie wenst over de slimme meter, kan je op de afbeeldingen klikken. Door op de afbeelding te klikken ga je naar de informatiepagina. Hier vind je alle benodigde informatie over de slimme meter.





Zonnepanelen offertes vergelijken

Van plan om zonnepanelen aan te schaffen? Dan is offertes vergelijken de juiste oplossing. Door gratis en vrijblijvend offertes te vergelijken voor zonnepanelen kan je de beste keuze maken tussen de verschillende soorten zonnepanelen en specialisten. Ook bespaar je op de aanschaf van de zonnepanelen en streef je tevens naar een beter milieu.



Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo