Domotica

De deur openen zonder de deurklink vast te houden is mogelijk

De deur openen zonder de deurklink vast te houden is mogelijk
Nuki ontwierp een elektronisch deurslot dat een sleutel overbodig maakt. Met behulp van een Nuki is het mogelijk om de voordeur te openen zonder dat je er fysiek mee in contact komt. Met behulp van de Nuki App kan je de deur namelijk openen via je smartphone. Ook bezorgers kunnen op deze manier makkelijk binnen zonder in direct contact te komen met de bewoner. Dat geeft een veiliger gevoel als je een beroep doet op handige thuisleverdiensten.

Met behulp van de Nuki App is het slot makkelijk te beheren. Via de App swipe je de deur met 1 duimbeweging elegant open. Dus heb je er genoeg van om nog je sleutel in je handtas te moeten zoeken wanneer je in de gietende regen thuiskomt met boodschappentassen aan elke hand? Met de Nuki App op je smartphone in je tas opent de deur vanzelf. Ook kan je via de app bepalen wie er allemaal digitale toegangsrechten heeft tot het deurslot én op welke tijdstippen. Hierdoor heb je de toegang tot je huis helemaal zelf in handen, maar kan je tegelijkertijd ook heel makkelijk toegang geven aan vrienden, de poetshulp en familie wanneer zij toegang nodig hebben.

Daarnaast kan het slimme slot in deze periode ook een oplossing bieden. Het slot maakt het mogelijk om zonder contact te leveren én te ontvangen. De deur kan namelijk op afstand worden geopend, hierdoor kunnen bezorgers de bestelling veilig afleveren. Fysiek contact tussen mensen wordt op deze manier gereduceerd. Je kunt bijvoorbeeld de deur vanuit de huiskamer ontgrendelen nadat de bezorger heeft aangebeld. Hij kan de bestelling gewoon in de gang plaatsen en weggaan. Vervolgens kan de bestelling worden opgehaald nadat de bezorger is vertrokken.

Nuki De deur openen zonder de deurklink vast te houden is mogelijk