Domotica

Nuki biedt innovatief sleutelbeheer aan uitbaters Airbnb

Nuki biedt innovatief sleutelbeheer aan uitbaters Airbnb
Nuki, Europa’s toonaangevende fabrikant van slimme toegangsoplossingen, kondigt trots zijn samenwerking met Airbnb aan. Airbnb is een universele reismaatschappij die magische verblijven aanbiedt door de verhuur van privé-accommodaties. De uitbaters die een Nuki smart lock bezitten, kunnen deze vanaf nu koppelen aan hun account van Airbnb zodat gasten zonder sleutel het verblijf kunnen betreden.

Na de eenvoudige en snelle installatie van de Nuki smart lock, hoeven verhuurders enkel in te loggen op het online webplatform en de smart lock aan hun Airbnb-account te koppelen. Wanneer een reservatie wordt bevestigd, ontvangen de gasten automatisch een bericht met de vermelding dat de smart lock is ingeschakeld en wordt er een link gedeeld zodat de gasten de applicatie van Nuki kunnen downloaden. Vanaf nu kunnen de gasten de deur van hun verblijf ontgrendelen en vergrendelen via de smartphone. Gasten kunnen enkel tijdens hun verblijf de smart lock gebruiken. Voor de eigenaar van het verblijf wordt de fysieke sleuteloverdracht iets van het verleden. Daarnaast kunnen de gasten in- en uitchecken wanneer ze willen.

“Airbnb investeert voortdurend om zo de kwaliteit en ervaring voor gasten en de host te verbeteren. Met onze Nuki smart lock willen we het leven vereenvoudigen en daarom zijn wij de perfecte match met Airbnb”, legt Martin Pansy, oprichter en CEO van Nuki Home Solutions uit. “Door de mogelijkheid 24/7 in te checken, het sleutelbeheer vanop afstand te regelen en een sleutelvrije toegang aan te bieden, zorgt deze samenwerking voor een nog slimmer en leuker verblijf. Gemak en veiligheid zijn voor ons van het grootste belang. Daarom geloven wij ook sterk in deze samenwerking”.

Prijzen en beschikbaarheid

De prijs van de Nuki Smart Lock bedraagt € 229. De Nuki Combo, bestaande uit een Nuki Smart Lock en een bijhorende netwerkbrug kost € 299. De prijs van een Nuki netwerkbrug bedraagt € 99 en van de Bluetooth Nuki Fob € 39.


Nuki biedt innovatief sleutelbeheer aan uitbaters Airbnb

Ook interessant