Duurzaam Bouwen

De Duurzame Bouwvrouw verkiezing 2015 van start

Vanaf vandaag kan iedereen een powervrouw in de bouw, die duurzaamheid succesvol op de kaart zet, voordragen voor Duurzame Bouwvrouw. De nominaties voor deze 2e editie van de verkiezing worden bekend gemaakt op 16 juni. Dat gebeurt tijdens het nominatie event in Zaltbommel, georganiseerd door Dubotechniek Bedrijven (onderdeel van VolkerWessels) in samenwerking met vakblad Cobouw. De jury staat onder leiding van Bouwend Nederland voorzitter Maxime Verhagen.

De jury, bestaande uit voorzitter Maxime Verhagen, Ingrid Koenen, Mascha van den Heuvel, Annemarie van Doorn en Jan-Willem van der Groep onderwerpt de dames aan een strenge controle. Dit jaar wordt ook een award uitgereikt voor aanstormend talent. Belangstellenden kunnen zich gratis aanmelden voor het event.

We missen in Nederland vrouwen in de hogere posities in de bouw. De Duurzame Bouwvrouw verkiezing is een stimulans voor de vrouwelijke manager op haar weg naar een vooraanstaande positie. Zij komt in aanmerking omdat zij uitzonderlijke prestaties levert op het gebied van duurzaamheid. Zij leidt de business op duurzame wijze naar economisch rendement en vindt daarbij de juiste balans tussen people, planet en profit in de praktijk. Dit weet zij op succesvolle wijze te combineren met haar vrouwelijkheid.

Vrouwen die de titel ‘Duurzame Bouwvrouw 2015 verdienen en waardig uit zouden dragen kunnen vanaf 21 april tot en met 31 mei genomineerd worden via www.duurzamebouwvrouw.nl.
De bekendmaking van de winnares vindt plaats tijdens de Dutch Green Building Week in september.

Informatie over de Duurzame Bouwvrouw verkiezing 2015 en het programma van 16 juni a.s. is terug te vinden op: www.duurzamebouwvrouw.nl