Duurzaam Bouwen

De Duurzame Bouwvrouw verkiezing van start

De verkiezing van powervrouw in de bouw is geopend. Wie een vrouw kent die duurzaamheid succesvol op de kaart zet kan haar voordragen voor de verkiezing Duurzame Bouwvrouw 2014. De genomineerden worden bekend gemaakt op 17 april tijdens het nominatie-evenement in Zaltbommel. De jury, bestaande uit voorzitter Jacqueline Cramer, Marjet Rutten, Marit Overbeek, Mascha van den Heuvel en Jan-Willem van der Groep, onderwerpt de dames aan een strenge controle. Belangstellenden kunnen zich gratis aanmelden voor het nominatie-evenement. Vanaf 18 april kan iedereen via de website www.duurzamebouwvrouw.nl een stem uitbrengen op één van de genomineerden.

We missen in Nederland vrouwen in de hogere posities in de bouw. Deze award is een stimulans voor de vrouwelijke manager op haar weg naar een vooraanstaande positie. Zij komt in aanmerking omdat zij uitzonderlijke prestaties levert op het gebied van duurzaamheid. Zij leidt de business op duurzame wijze naar economisch rendement en vindt daarbij de juiste balans tussen people, planet en profit in de praktijk. Dit weet zij op succesvolle wijze te combineren met haar vrouwelijkheid.

De bekendmaking van de winnares vindt plaats tijdens Ecobouw 2014.

Informatie over de Duurzame Bouwvrouw verkiezing 2014 en het programma van 17 april is te vinden op www.duurzamebouwvrouw.nl

Ook interessant