Vastgoed

Danneels brengt nieuwe verkaveling op de markt in Oostakker

Immobiliënmaatschappij Danneels zal op 20 april 2011 de verkoop starten van een nieuwe verkaveling in Oostakker. Het project bestaat in totaal uit 46 loten voor open, halfopen en gesloten bebouwing waarvan Danneels er 14 zonder bouwverplichting aanbiedt. In een eerste fase worden 5 percelen voor open en halfopen bebouwing aangeboden aan particulieren. In een latere fase zullen ook aannemers en promotoren gronden kunnen verwerven.
Danneels is een van de belangrijkste nationale spelers op het vlak van grondontwikkeling en de verkoop van bouwrijpe percelen aan zowel aannemers als particulieren.

Het project is gelegen aan de Eikstraat in de Gentse deelgemeente Oostakker, in de nabijheid van de Gentse ring R4. In de eerste fase worden er aan particulieren 4 percelen voor halfopen bebouwing met een oppervlakte die varieert tussen 350 m2 en 460 m2 en een perceel voor open bebouwing met een oppervlakte van 670 m2 . In een latere fase worden dan de overige 9 percelen te koop aangeboden die in oppervlakte schommelen tussen 295 m2 en 550 m2.

Het project situeert zich tussen de rand van het centrum van Oostakker en de Gentse stedelijke agglomeratie, met als bijzonderheid een ruime centrale groenzone met vijver en waterloop.

Alle percelen worden aangeboden zonder bouwverplichting, wat betekent dat de kopers volledig vrij zijn in de keuze van architect en aannemer. Ook de timing van hun bouwproject bepalen ze volledig zelf.

De ontwikkeling door Danneels voorziet in de aanleg van een nieuwe straat en alle mogelijke nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, water, gas, telefoon, internetverbinding, enz.

De verkaveling is goedgekeurd met dossiernr 200965/DDC-BR-KDC/kdz en gemeentenummer 2009 OO 451/00.