Verwarming & Sanitair

Daikin Europe trotse deelnemer ISH digital 2021

Daikin Europe trotse deelnemer ISH digital 2021
Daikin Europe bevestigt zijn deelname als ‘premium sponsor’ aan ISH digital 21. ‘ s Werelds toonaangevende vakbeurs over verwarming, water en energie vindt digitaal plaats van 22 tot 26 maart 2021. Onze wereld evolueert elke dag sneller. Daikin is als bedrijf sterk betrokken bij de Europese verwarmings- en warmtepompenmarkt, waar het een leidende positie inneemt. Het bedrijf wil daarom het voortouw nemen in de verandering van verwarming en zal dat doen met een reeks innovatieve webinars. Die hebben één gemeenschappelijk thema: "Transform with Daikin". Daikin kijkt ernaar uit herenigd te zijn met al bestaande partners en nieuwe stakeholders te “e-ontmoeten”.

Daikin Europe zal in maart 2021 aanwezig zijn tijdens de ISH21 digital messe, de vakbeurs die trends zet voor duurzame verwarmings- en airconditioningstechnologie, hedendaagse badkamerontwerpen en intelligente thuissystemen.

Patrick Crombez, General Manager Heating and Renewables bij Daikin Europe: "We zijn erg blij te kunnen aankondigen dat we deelnemen aan ISH21, de digitale vakbeurs. Als ‘premium sponsor’ willen we onze sterke betrokkenheid bij de Europese HVAC-industrie benadrukken. We kunnen er bestaande en nieuwe stakeholders e-ontmoeten en spreken, samen de verwarmingssector mobiliseren en het belang van duurzaamheid bespreken. Deze geweldige kans konden we niet aan ons laten voorbijgaan.

Daikin Europe trotse deelnemer ISH digital 2021

“Transform with Daikin”

Het is van het grootste belang voor Daikin Europe om deel te nemen aan dit evenement om nieuwe stakeholders en consumenten te kunnen ontmoeten tijdens de Covid-periode. Aangezien de wereld vraagt om verandering, zet Daikin zich in om, hand in hand met al haar stakeholders, bedrijven, …, onze manier van leven te transformeren naar iets beters.

Tijdens dit 100% digitale evenement zal Daikin een reeks webinars presenteren. Die gaan over diverse onderwerpen zoals de renovatiegolf, binnenhuisluchtkwaliteit of circulaire economie. Daikin zal op dit evenement ook enkele eerste hints geven over nieuwigheden.

De rode draad van Daikins acties is "Transform with Daikin". In een wereld die steeds verandert, onderscheidt Daikin zich als partner in de transformatie van zijn consumenten naar een duurzame wereld.

"Transform with Daikin” weerspiegelt de diepere betekenis van Daikins werk en missie. Met onze warmtepompen transformeren we de buitenlucht in energie om woningen te verwarmen en te verkoelen, of het nu gaat om appartementen of huizen, kantoren of hotels. “Transform” verwijst ook naar de noodzakelijke transformatie van de verwarmingssector. We stappen daar over van gas- en stookolieketels, die fossiele brandstoffen verbranden, naar warmtepompen, die vandaag duurzame oplossingen bieden", zegt Patrick Crombez.

Als Europees bedrijf met sterke productie- en R&D-vestigingen in Europa, wil Daikin verder zijn engagement voor een duurzame economische groei benadrukken

Daikin Europe trotse deelnemer ISH digital 2021
Als Europees bedrijf dat wil Daikin zijn engagement met de Europese verwarmings- en warmtepompenmarkt verder uitdrukken. Europa koolstofvrij maken en herstellen van de COVID-19-pandemie zijn enorme uitdagingen en, volgens de Europese Unie, is een duurzaam economisch herstel na COVID-19 belangrijker dan ooit. Het is in lijn met dit doel dat de EU duidelijke duurzaamheidsdoelstellingen heeft vastgelegd in haar Green Deal en landen en bedrijven aanspoort om duurzaamheid in hun missie te integreren.

Daikin is ervan overtuigd dat warmtepompen de perfecte manier zijn om dat te doen. Warmtepompen springen er inderdaad uit als oplossing om Europa koolstofneutraal te maken in combinatie met duurzame economische groei.

Patrick Crombez besluit: "Wij willen in elk Europees huis een warmtepomp zien. Wij geloven dat we samen met de klanten de verwarmingssector in Europa kunnen transformeren om zo ons continent groener te maken. Dat is waar we het over willen hebben tijdens deze digitale beurs met onze stakeholders: wat kunnen we doen om de verwarmingsmarkt op de duurzaamste manier te transformeren?"

Ook interessant