Binnenafwerking

Dagkant-gipsplaat biedt dé oplossing voor binnendagkanten

Het afwerken van dagkanten is een tijdrovende klus, die veel aandacht en precisie vereist. De Willco Dagkant-gipsplaat is hiervoor dé ideale oplossing. De Dagkant-gipsplaat levert u per dagkant een tijdbesparing van liefst 60% op! Naast de tijdsbesparing, wordt het afwerken van binnendagkanten ook nog eens sterk vereenvoudigd.

De dagkant-gipsplaat is opgebouwd uit een gipsplaat en een hoekprofiel uit kunststof, met eventueel een weefsel eraan vast. Het hoekprofiel met het weefsel, zorgt er voor dat ook het afwerken van de muur een simpele klus wordt. Door een innovatief aansluitprofiel, dat voorzien is van een krachtige kleefstrip, is het bevestigen van de dagkant-gipsplaat tegen het kozijn, kinderspel. Het aansluitprofiel is tevens voorzien van een zacht-pvc flens, waarmee de kans op scheuren in de afwerkingslaag verkleind wordt.

De Willco Dagkant-gipsplaat
De Willco Dagkant-gipsplaat

De energienormen en eisen waar een woning aan moet voldoen, worden de dag van vandaag alsmaar strenger. Winddicht bouwen is daar een belangrijk onderdeel van. Bij de ontwikkeling van de Willco Dagkant-gipsplaat werd bijkomend een winddicht aansluitprofiel ontwikkeld. Om aan de huidige energienormen te voldoen, kan de dagkant-gipsplaat winddicht geplaatst worden.

De Willco Dagkant-gipsplaat, met bijhorende aansluitprofielen, zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Bovendien kunnen de dagkant-gipsplaten afgewerkt worden met vrijwel alle decoratieve materialen.

Voordelen van de Willco Dagkant-gipsplaat
  • Tijdbesparing van liefst 60%
  • Snelle en eenvoudige plaatsing
  • Geschikt voor nieuwbouw- of renovatieproject
  • Gegarandeerde strakke afwerking van de dagkant
  • Aftimmeren van het kozijn is niet meer nodig
  • Het aansluitprofiel vangt trillingen in het kozijn op, waarmee de kans op scheuren in de afwerkingslaag wordt verkleind
  • Winddichte aansluiting is mogelijk

De Willco Dagkant-gipsplaat na afwerking
De Willco Dagkant-gipsplaat na afwerking

Ook interessant