Crowdfundingsactie Kempenatlas eindigt op 135%

  BE   4 juli 2017 Bron: Ar-Tur
Crowdfundingsactie Kempenatlas eindigt op 135%
De crowdfundingsactie voor de Kempenatlas is beŽindigd op het fantastische bedrag van 13.570 euro. Dat betekent dat er 135% van het doelbedrag opgehaald is. Maar liefst 166 funders deden een bijdrage van 5 tot 1000 euro. Veel dank aan iedereen die heeft geholpen de crowdfunding tot een succes te maken!

Partners

Bovendien kunnen we rekenen op meer steun. Groep Van Roey sponsort de Kempenatlas met een mooi bedrag. En ook Koninklijke Drukkerij Em. de Jong engageerde zich om ons boek mee mogelijk te maken. Zij sponsoren een aanzienlijk deel van de druk.

De Kempenatlas is een initatief van AR-TUR, Universiteit Antwerpen, de Warande en Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete. Het project wordt ondersteund door de Vlaamse Overheid, de Provincie Antwerpen, de Stad Turnhout, Erfgoedcel Noorderkempen en Erfgoedcel k.ERF.

Werk in uitvoering

Deze zomer werken wij volop door aan de Kempenatlas . Noteer alvast vrijdag 15 september in je agenda. Dan presenteren we het boek en openen we de tentoonstelling in de Warande in Turnhout. Via Facebook en onze website houden we je deze zomer op de hoogte van het werk in uitvoering.

Meer over de Kempenatlas lees je op www.ar-tur.be/kempenatlas.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo