Consumentenbeurs voor aardgasvrij wonen geeft antwoord op vragen

  NL   25 januari 2019 Bron: Milieu Centraal
Consumentenbeurs voor aardgasvrij wonen geeft antwoord op vragen
Nederland gaat van het aardgas af. De belangstelling voor verduurzaming van woningen is ongekend hoog. En het aantal vragen ook. Huis & Energie, georganiseerd door het duurzame eventbureau Good! in samenwerking met voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal, geeft antwoord op deze vragen.

Waar begin ik met verduurzamen? Wat zijn de kosten? Waar haal ik betrouwbare en onafhankelijke informatie? Nederlanders die hun huis of appartement willen verduurzamen en hiervoor om advies vragen, krijgen vaak tegenstrijdige adviezen te horen, zo blijkt uit het ĎNationaal Warmtepomp Trendrapport 2018í uitgevoerd door Good!. Daarom brengt Huis & Energie de experts samen om de consument te helpen bij de juiste keuze. Zo kunnen bezoekers alles vragen aan de deskundige fabrikanten, leveranciers, groothandels, dienstverleners, energiebedrijven, installateurs en adviseurs. Op Huis & Energie zijn de experts en deelnemers gespecialiseerd in: zonne-energie, duurzaam verwarmen, verlichting, woningisolatie, elektrisch vervoer, inductie koken, ventileren, koelen, subsidies en financiering.

Zien en ervaren

Op de beurs staan infotainment en interactie centraal. Er zijn prikkelende presentaties van professionals, workshops, gratis adviesgesprekken met specialisten, de nieuwste innovaties, verrassende demonstraties en aantrekkelijke aanbiedingen van bedrijven. In het centrum van Huis & Energie komt het icoon van de beurs te staan: het ĎDuurzaam Droomhuisí. Een huis van 250 vierkante meter waar alle duurzame producten van ledlampen tot warmtepompen werkend te zien, horen en beleven zijn. De adviseurs van Milieu Centraal geven op deze plek uitleg en voorlichting, zodat bezoekers weten welke duurzame maatregelen ze nu al kunnen toepassen in hun woning.

Huis & Energie vindt plaats op 15, 16 en 17 mei 2020 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo