Algemeen

Confederatie Bouw lanceert 25 nieuwe opleidingen

Het bouwverlof is achter de rug en hopelijk staat voor u een gevuld orderboekje op de planning. Een agenda die zeker goed gevuld is, is de opleidingsagenda van de Confederatie Bouw.
Volledig nieuw in het aanbod zijn de erkende opleidingen voor nascholing van vakbekwaamheid beroepschauffeurs zoals “Economisch rijden”, “Ladingzekerheid”, … . Ook voor de elektriciteitssector is het aanbod uitgebreid met de langlopende opleidingen “Wet Tobback” voor het installeren en onderhouden van beveiliging. Op het gebied van duurzaam bouwen zijn er de nieuwe praktijkgerichte opleidingen “Isoleren en bouwknopen” en “Luchtdichting”. Voor de bedrijfsleiders spelen we in op de steeds groter wordende vraag naar een efficiëntere en tijdbesparende manier van werken. De opleidingen “Leanmanagement” en “Anders organiseren voor een beter bouwresultaat” zijn praktische trainingen die u de tools en de inspiratie geven om uw processen drastisch te verbeteren en de capaciteiten van uw medewerkers optimaal te benutten. Daarnaast zijn ook de opleidingen “Werken met verschillende generaties”, “Sociale media”, “Asbestherkenning”, “Deskundige sloopinventaris”, “Graafschade voorkomen” en “Stofpreventie” nieuw in het aanbod.

Naast deze nieuwe opleidingen kan je bij de Confederatie Bouw uiteraard ook steeds terecht voor de VCA-opleidingen, veilig werken op hoogte, mobiele werktuigen, werfleider, bouwrecht, Excel, MS Projects, …

Al deze opleidingen vindt u terug in ons open aanbod op www.opleidingindebouw.be. Uiteraard kunnen deze opleidingen ook op maat voor uw bedrijf georganiseerd worden. Op de datum en locatie die u het best past. En vergeet niet dat er tal van subsidiemogelijkheden zijn waardoor opleiden niet eens veel hoeft te kosten! Voor arbeiders is er de tussenkomt van het FVB in loon- en opleidingskost. Bedienden kunnen de meeste van onze opleidingen gratis volgen dankzij Cevora en voor alle opleidingen kan je beroep doen op de KMO-portefeuille waardoor je 50% van de opleidingskost kan terugvorderen via de Vlaamse Overheid.
Build for Life