Compacte Bambino: een droom voor iedere thuisbarista

14 juli 2021 Bron: Sage
Compacte Bambino: een droom voor iedere thuisbarista
Sage Appliances, hét internationale premiummerk op het gebied van innovatieve keuken- en huishoudapparatuur, lanceert de Bambino. Deze handmatige espressomachine is compact en betaalbaar, en laat toe om thuis moeiteloos een kopje third wave-kwaliteitskoffie te zetten. De Bambino is de nieuwste aanwinst in het veelgeprezen assortiment espressomachines van Sage Appliances en is het ‘broertje’ van de Bambino Plus.

Puur genot voor de thuisbarista

De Bambino is de droom van iedere thuisbarista. Een portafilter van 54 mm die gevuld wordt met 18-19 gram koffie zorgt voor een volle smaak. Het krachtige stoompijpje zorgt voor zijdezacht micro-melkschuim, ideaal voor de meest indrukwekkende latte art.

Door het gepatenteerde Thermojet®-verwarmingssysteem is de machine in slechts drie seconden klaar om de perfecte espresso op tafel te toveren. Dé favoriet van koffieliefhebbers met een druk leven. Dankzij het – kenmerkend voor Sage – klassieke, monochrome design met strakke lijnen is het apparaat bovendien een echte eyecatcher in de keuken.

“Ons assortiment Bambino espressomachines staat voor koffie van de hoogste baristakwaliteit in je eigen huis, gemaakt in een mum van tijd. Met de nieuwe Bambino maken we deze third wave-koffiekwaliteit voor nog meer mensen beschikbaar”, zegt Michael Jazwicki, koffiegoeroe bij Sage Appliances. “Er zit geavanceerde technologie in deze machine, die de koffieliefhebber bij elk kopje kan proeven dankzij constant koffiegenot.”

Compacte Bambino van Sage Appliances

Formule voor het perfecte kopje

Net als alle andere modellen uit het espressomachinegamma van Sage Appliances, blinkt het handige model uit door zijn prestaties. Die zijn gebaseerd op de eigen 4x-formule voor perfect uitgebalanceerd koffiegenot: de ideale dosering, precieze temperatuurregeling, optimale druk en voldoende stoom.

De Bambino espressomachine heeft onder andere:
 • Een portafilter van 54 mm geschikt voor 18-19 gram koffie
 • Een innovatief ThermoJet®-verwarmingssysteem waarmee je binnen drie seconden de optimale extractietemperatuur bereikt
 • Een krachtig ThermoJet®-stoompijpje dat zorgt voor fluweelachtig melkschuim, onmisbaar voor goede latte art
 • Een digitale temperatuurregeling (PID) die ervoor zorgt dat het water exact de juiste temperatuur heeft voor een optimale espresso-extractie (d.w.z. pre-infusie bij lage druk gevolgd door een hoge extractie onder 9 bar via een Italiaanse pomp van 15 bar)

Andere specificaties en accessoires:
 • Waterreservoir van 1,9 liter
 • Bedieningspaneel met knoppen voor één of twee kopje(s), heet water en stoom
 • Tamper
 • Filterbakjes met dubbele wand voor één en twee kopje(s)

Compacte Bambino van Sage Appliances

Voor elk wat wils

De reeks espressomachines van Sage Appliances varieert van automatische portafiltermachines, zoals de Oracle Touch (€ 2.499,-*) tot de bean-to-cup modellen van de Barista-serie (€ 699,90* tot € 1.199,-*) en de slimme, compacte Bambino-serie (vanaf € 349,90*, € 499,90*) – voor de ultieme smaakbeleving van third wave-koffie, gemakkelijk voor thuisgebruik, zonder in te boeten op kwaliteit.

De Bambino (€ 349,90) is online verkrijgbaar en bij geselecteerde retailers vanaf september.
Klik hier voor meer informatie over het assortiment espressomachines van Sage Appliances.

*Prijsindicatie

Lees ook:

 • Bouw & Wonen Partners:
 • Recticel
 • Wienerberger
 • Credishop
 • Loxone
 • bouwinfo