Keukens

Koffie met één druk op de knop

Koffie met één druk op de knop
Het is altijd fijn om heerlijk uitgebreid ontbijten of brunchen met het gezin, met familie of met vrienden. Bij de perfecte brunch horen natuurlijk allerlei zoete en hartige lekkernijen gecompleteerd met het perfecte kopje koffie, cappuccino, espresso of latte macchiato. Iedereen krijgt zonder enige moeite zijn of haar favoriete koffie, gewoon met één druk op de knop van het Bosch Serie 8 inbouwkoffiezetapparaat.

Talloze functies

Het Serie 8 inbouwkoffiezetapparaat beschikt over talloze functies, zoals bijvoorbeeld het SensoFlow- systeem, dat het water opwarmt tot de ideale temperatuur. Met de OneTouch-functie wordt het maken van koffie, warme melk of melkschuim gemakkelijk. De Bosch Barista-technologie garandeert u bij elk kopje een vol aroma en een perfecte crèmelaag – net als in uw favoriete café. Met de OneTouch DoubleCup-functie zet u van alle koffie- en melkspecialiteiten met één druk op de knop zelfs twee kopjes op hetzelfde moment. Zet extra sterke koffie zonder dat het bitter wordt, dankzij het dubbele maal- en zetproces van de AromaDouble Shot. En u kunt maar liefst 8 favoriete dranken met alle voorkeursinstellingen onder een persoonlijke naam opslaan met MyCoffee.

Schoonmaken? Gewoon een cappuccino drinken!

Het schoonmaken van uw koffievolautomaat is voortaan net zo eenvoudig als koffiezetten. Elke keer als u koffie zet wordt het melksysteem automatisch doorgespoeld met een stoomstoot. De koffievolautomaat zorgt zelf dagelijks voor het onderhoud van het melksysteem, waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw cappuccino of latte macchiato.

Bosch - Koffie met één druk op de knop

Serie 8

Dit inbouwkoffiezetapparaat maakt onderdeel uit van de nieuwe Serie 8 van Bosch. In deze serie staat gebruiksgemak centraal, evenals kwaliteit en duurzaamheid. Het design, uitgevoerd in zwart of in zwart met rvs, is in alle apparaten doorgevoerd, waardoor de apparaten heel goed te combineren zijn.

Ook interessant