Duurzaam Bouwen

College Tour Duurzame Energie: 'Laat je inspireren'

De bouwwereld verandert. Het gaat in deze tijd om verbinden en communiceren en het ontzorgen van de opdrachtgever. Bedrijven werken niet meer tegen elkaar maar met elkaar om het beste plan te maken voor de opdrachtgever. Onderscheid jouw bedrijf zich nog steeds in de bouw? Benut je wel alle mogelijkheden? Ben jij creatief en ondernemend? Hoe ziet de markt eruit in 2020? Welke kansen biedt dit jouw organisatie?

Als keynotes voor deze sessie hebben wij Maxime Verhagen en Lara Muller kunnen vastleggen. Maxime Verhagen is een verbinder, inspirator, pitcher en ex-politicus. Lara Muller combineert in haar passie voor duurzaam ondernemen verschillende rollen en verantwoordelijkheden. Beide zijn een bron van inspiratie.

Waarom inspiratie?

In de bouw richten veel bedrijven zich vooral op de dagelijkse werkzaamheden zonder oog te hebben voor de trends die de toekomst vormgeven zoals bloggen en vloggen. De wereld verandert dagelijks. Als je daar als bedrijf niet in meegaat sta je stil. En stilstand is achteruitgang. De wereld verandert op het gebied van economische, demografische, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen zijn van invloed op jouw organisatie, producten, dienstenpakket en business model.

In de bekende setting van het tv-programma College Tour voelt Marit Overbeek (Cobouw) toonaangevende opinieleiders aan de tand. Daarnaast zijn er interactieve sessies bloggen en vloggen en een rondetafelgesprek onder leiding van Marit Overbeek.

De College Tour Duurzame Energie is een initiatief van exposanten van het Dubotechniek Trade Centre (VolkerWessels). Meer informatie en een verslag van de voorgaande bijeenkomsten is te vinden op de website.

Ook interessant