Interieur

Cocoon introduceert DESIGN

Cocoon 2004 verwacht zo’n 100 000 bezoekers in de Brussels Expo voor de ruim 250 met zorg uitgezochte deelnemers die er een brede waaier aan producten zullen voorstellen. Op amper vier jaar tijd heeft Artexis het bezoekersaantal zo goed als verdubbeld.

De woon & interieurbeurs spreekt een heel ruim publiek aan dat effectief op zoek is naar meubelen, decoratieartikelen, een nieuwe keuken, of nog, er graag de nieuwste technische snufjes gedemonstreerd ziet.

De verscheidenheid aan producten, de ‘mise-en scène’ van de standen en de voorstelling van de nieuwe tendensen binnen de overzichtelijke themazones : « Modern », « Classic », « Nature & Exotic », « Blue Cocoon », en « Home Technics » blijken een succesformule.

Cocoon is een absoluut succes, maar dat betekent niet dat Artexis bij de pakken blijft zitten. Uit enquêtes is gebleken dat de bezoeker meer hedendaagse interieurs wenst te ontdekken op de beurs.

De woon & interieurbeurs zoekt steevast een thema uit met als doelstelling nieuwe, interessante exposanten aan te trekken en tegemoet te komen aan de verwachtingen en de uitdrukkelijke vraag van de bezoeker-consument. Zo waren er ooit onvoldoende keukens. Nu zijn tot en met de topmerken aanwezig.

Tussen 20 en 28 november is de patio van Brussels Expo hét design rendez-vous in Brussel. We nodigen u graag uit om er de tentoonstelling ‘Lighthouse’, samengesteld door Max Borka, te ontdekken én een reeks nieuwe exposanten die er hun ‘top range’ design merken voorstellen.
De patio wordt dit jaar synoniem voor design.

Vandaag werkt Artexis aan een toekomst met meer design voor iedereen : Gestaag, gericht, efficiënt en met passie!