Bedrijfsnieuws

Century 21 wint titel 'Gekozen Merk van het Jaar'

Century 21 wint titel 'Gekozen Merk van het Jaar'
Voor het vijftiende jaar op rij hebben meer dan 10.000 Belgische consumenten talrijke merken geëvalueerd in het kader van het concept 'Merk van het Jaar' (1). Het onafhankelijke onderzoeksinstituut Nielsen voerde het onderzoek uit en kende op 27 maart 2023 de titel "Gekozen Merk van het Jaar" toe.

In de categorie "vastgoed" werd de titel vanavond uitgereikt aan het makelaarsnetwerk Century 21.

De studie van het onafhankelijke bureau is gebaseerd op de evaluatie van algemene merkcriteria en die betrekking hebben op de aantrekkelijkheid van het merk, het vermogen om vertrouwen te wekken bij de consument en het sociale en verantwoordelijke engagement van het merk. Andere criteria die specifiek zijn voor merken en die overeenkomen met de verwachtingen van de consument, zoals verantwoordelijkheid en duurzaamheid, innovatie of diversiteit en inclusie, worden ook benadrukt (2).

Voor het makelaarsnetwerk Century 21 woog het engagement voor de kwaliteit van de dienstverlening aan de consument en de duurzaamheid met onder meer de aanplanting van duizenden bomen, die elk jaar vernieuwd wordt, ongetwijfeld mee.

"We zijn zeer vereerd dat we deze titel in ontvangst mogen nemen. Het doet ons plezier om te zien dat de kwaliteit van onze diensten en de waarden die we uitdragen, de Belgische consumenten aanspreken. We willen ons netwerk op een duurzame manier uitbreiden in België en zelfs over de grenzen heen. Daarbij staat de tevredenheid van onze klanten centraal.” Olivier Laporta, CEO van Century 21 Benelux.

(1) "Gekozen Product van het Jaar" bestaat al sinds 1987, maar dit is het eerste jaar dat het concept "Gekozen Merk van het Jaar" in het leven werd geroepen.

(2) "Gekozen Merk van het Jaar" ondersteunt de merken waaraan de consument de voorkeur geeft op verschillende criteria zoals aantrekkelijkheid, consumentenvertrouwen en maatschappelijk engagement. Daarnaast wordt de consument gevraagd naar 5 tot 10 aanvullende criteria die verband houden met de specifieke categorie.

Ook interessant