Camerabeveiliging voor uw woning of pand

23 september 2014 Bron: Slotenmaker Nu
Wilt u uw eigen veiligheid, maar ook de veiligheid van uw waardevolle spullen waarborgen? Dan is een investering in camerabeveiliging een goede keuze. Het aantal inbraken in Nederland is weliswaar gedaald afgelopen jaar, ten opzichte van het jaar hiervoor. Toch blijft het aantal inbraken veel te hoog. Vorig jaar waren er namelijk nog 67.600 pogingen en inbraken in het hele jaar. Dit jaar is het aantal in het eerste half jaar al flink gedaald met een aantal van 5.600 pogingen en inbraken. Niet alleen in Nederland, ook in België wordt er veel ingebroken. In België liegen de cijfers er niet om, in het jaar 2013 waren er 75.570 pogingen en inbraken. Dat komt neer op 208 inbraken op een dag.

Verschillende camera’s

Er is steeds meer vraag naar camerabeveiliging, zowel zakelijk als particulier. Vooral als u een bedrijf hebt, zullen beveiligingscamera’s bijdragen aan een veiligere werkomgeving. Tegenwoordig wordt het voor particulieren ook steeds aantrekkelijker om camerabeveiliging aan te schaffen. De camera’s worden steeds kleiner en zijn vaak ook vandalisme bestendig. Komen inbrekers bij u om in te breken, dan zet u ze op video die u later aan de politie kunt doorgeven. Door middel van videobeelden kan de politie sneller inbrekers achterhalen. De camera’s zijn in alle maten en prijzen te verkrijgen.

Camerabeveiliging voor uw woning of pand

Voor- en nadelen

Er zitten veel voordelen aan camera’s, maar ook enkele nadelen. Een nadeel van een camera, is dat het een hele investering is om ze aan te schaffen en te laten monteren. Hebt u ze eenmaal geďnstalleerd, dan houdt u inbrekers bij uw woning of pand vandaan. Er zitten veel functies op de camera’s die op de markt zijn. Ze hebben nagenoeg allemaal een HD beeld resolutie. Als extra optie kunt u ervoor kiezen om een bewegingssensor in de camera te laten zetten. Is er een beweging, dan begint de camera met opnemen. Als laatste voordeel die de meeste camera’s hebben, is dat ze te besturen zijn. Sommige kunnen 360 graden draaien, de ander slechts een klein stukje. Al deze extra opties komen wel bij de prijs van de camera op, aan u de keuze.

Meer informatie over dit beveiliging? Kijk dan eens op de website van Slotenmaker Nu.


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo