Binnenafwerking

Camber verwent al uw zintuigen van A tot Z op Batibouw 2016

Camber stimuleert uw zintuigen tijdens Batibouw 2016. Volledig in het thema van ‘de 5 zintuigen’, is de stand van Camber niet alleen een lust voor het oog, de bezoeker wordt eveneens uitgenodigd tot het aanraken, uittesten en simpelweg genieten van de verschillende ruimtes en hun talrijke functies. Terwijl mevrouw de ideale dressing ontdekt, kan meneer zich terugtrekken in de ontspanningsruimte met majestueuze bibliotheek. De master bedroom mag uiteraard ook niet ontbreken in het plaatje, zoals steeds weer voorzien van de meest praktische en creatieve opbergsystemen. Een oplossing op maat voor elke ruimte in huis, dát is Camber!

Camber laat de zintuigen prikkelen van A tot Z

Dit jaar staan er op Batibouw twee thema’s centraal: ‘Laat u goed omringen van A tot Z’ en ‘Ervaar Batibouw met uw 5 zintuigen’. De uitspraak ‘kijken mag, aankomen niet’ is geenszins van toepassing, integendeel, hoe meer interactie, hoe beter!
Observeren, vergelijken, aanraken en zelfs testen, dat staat er op het programma van Batibouw 2016. En dit allemaal terwijl de exposanten u met raad en daad bijstaan.
Ook Camber nodigt u met veel plezier uit om uw zintuigen de vrije loop te laten in de leefruimtes die zij tijdens het salon tentoonstellen. Laat u verleiden door de heerlijke geur van fineerhouten panelen: al het goede van hout voor een authentieke look, maar dan makkelijker in onderhoud en minder beweeglijk dan massief hout.

Of wat dacht u van de droomdressing: een streling voor het oog, waar u het liefst van al in zou willen verdwalen. In de Camber ‘dressinglab’ is er voortdurend een feestje aan de gang met sfeervolle muziek en lekkere versnaperingen, want ook de smaakpupillen worden door Camber verwend.

Camber verwent al uw zintuigen van A tot Z op Batibouw 2016

Hebben uw neus, oren en ogen even een overdosis aan prikkels, kom dan tot rust in de speciaal voorziene bureauhoek, waar zowel consumenten als professionals hun projecten kunnen bespreken met de Camber specialisten. Voor elk project, hoe verschillend ook, garandeert Camber de beste kwaliteit tot in de kleinste details. Teamwork ten top waarbij de eerste stap bestaat uit een ontmoeting met de interieurarchitecten, met aansluitend een vrijblijvende offerte en 3D-simulatie. Nadien volgt een werfbezoek en vervolgens worden de kasten op maat gemaakt in de eigen ateliers om tenslotte door het eigen lever- en meubelmakerteam te worden geleverd en geïnstalleerd.
Advies op maat van A tot Z verzekerd!

Ook interessant