Bricks and Leisure ondersteunt kinderen SOS Kinderdorpen met laptops

  BE   2 september 2020 Bron: Bel-vastgoed
Bricks and Leisure ondersteunt kinderen SOS Kinderdorpen met laptops
Bricks & Leisure overhandigt acht laptops aan SOS Kinderdorpen. Met het nieuwe schooljaar voor de deur komen de laptops meteen goed van pas voor de kinderen van SOS Kinderdorpen. Al sinds 2017 zamelt projectontwikkelaar Bricks & Leisure geld in voor SOS Kinderdorpen, de organisatie die kansarme kinderen een thuis geeft. Met de start van het nieuwe schooljaar overhandigt Bricks & Leisure nu acht laptops aan SOS Kinderdorpen.

De laptops gaan naar het SOS Kinderdorp Chantevent. Daar worden meer dan 50 jongeren opgevangen om in zo goed mogelijke omstandigheden op te groeien. “Met de laptops wordt het voor de kinderen gemakkelijker om online lessen te volgen, een belangrijk aspect in de ontwikkeling van de kinderen”, zegt Tom Moons van SOS Kinderdorpen. Bricks & Leisure investeert dus in de opleiding en in de toekomst van de kinderen.

Al enkele jaren zet Bricks & Leisure 100 euro opzij per tevreden klant om de projecten van SOS Kinderdorpen te steunen. Zo werd er in 2019 een cheque overhandigd van 3.685 euro. Het engagement van de projectontwikkelaar kwam er na een bezoek van CEO Thomas Lecluse aan het Simbahuis in Liedekerke. Daar worden kinderen met een moeilijke thuissituatie opgevangen. “Dat ontroerde ons enorm. Wij bieden onze klanten een investering op lange termijn, maar willen ook zelf investeren in een betere toekomst voor onze kinderen en onze maatschappij”, zegt Lecluse. “Door geld opzij te zetten, kunnen we dankzij onze klanten met veel plezier ons steentje bijdragen aan de hartverwarmende projecten van SOS Kinderdorpen.”

Eerder in augustus verbleven de kinderen van het Simbahuis in Holiday Suites Hengelhoef. Dankzij de samenwerking met Bricks & Leisure konden de kinderen zo even genieten van een zorgeloze vakantie. Maar ook na de vakantie denkt Bricks & Leisure aan de organisatie. Met de laptops wil Bricks & Leisure bijdragen aan de opleiding van de kinderen van SOS Kinderdorpen.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo