Breng reisherinneringen in huis met Ethnic Chic

23 april 2015 Bron: King George
Breng reisherinneringen in huis met Ethnic Chic
De Levis-kleurexperten pakken uit met een avontuurlijk thema: Ethnic Chic. De collectie werpt een blik over de grenzen heen en vertaalt die bijzondere reisindrukken op de muren. Het nieuwe thema uit de Ambiance-collectie werd op Batibouw voorgesteld. Met de nieuwe kleuren van het Ethnic Chic-thema wil Levis dagelijkse associaties oproepen met reisavonturen en ontdekkingen. Wijngaarden, safarinachten en magische zomeravonden zijn maar enkele beelden die het nieuwe thema spontaan aanreikt. Die indrukken vormen een hedendaags kleurenpalet van warme tinten die verwijzen naar woestijnsteen, sober aardewerk, drijfhout en delicate stoffen als kasjmier en damastzijde.

Zomeravond, Woestijnzand en Canyon zijn enkele tinten van Ethnic Chic. Die zachte kleuren lenen zich uitstekend voor een ombré-effect op de muur, waarbij de nuances subtiel overlopen van licht naar donker. Een knipoog naar een zuiderse zandvlakte of zonsondergang. Gecombineerd met houtaccenten zorgt het nieuwe thema van de Ambiance-collectie voor extra warmte in je woning. Ook frisse varianten ontbreken niet. Zo geeft de kleur Noorderlicht je woning een stijlvolle, Scandinavische look.

Ethnic Chic wil vooral inspireren zodat je zelf aan de slag kunt met jouw reisindrukken. Het is de bedoeling dat je thuiskomt en de herinneringen aan reisavonturen en -ontdekkingen weerspiegeld ziet in je interieur.

Het kleurenpalet is exclusief verkrijgbaar op de Levis-mengmachine.

Batibouw 2015: Levis stelt Ambiance-thema Ethnic Chic voor

Batibouw 2015: Levis stelt Ambiance-thema Ethnic Chic voor

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo