Algemeen

Bouwunie organiseert roadshow Technieken van morgen voor HVAC-installateurs

Bouwunie organiseert roadshow Technieken van morgen voor HVAC-installateurs
De installatiewereld verandert razendsnel. Om ervoor te zorgen dat de HVAC-installateur zijn klanten goed kan adviseren en zijn bedrijf kan organiseren, lanceert Bouwunie i.s.m. Buildwise en Smartheating.be de roadshow 'Technieken van morgen'. Drie locaties, drie data, telkens met een heel uitgebreid gamma aan topics, allemaal gericht op de toekomstige wereld van de installateur. De deelnemers kiezen zelf welke sessies ze volgen. Voor Bouwunie-leden is de roadshow gratis. Niet-leden betalen 75 euro.

Bezoek de roadshow met korting!

Lezers van Bouw & Wonen krijgen maar liefst 45 euro korting! Gebruik de partnercode “BU23ROAD” bij uw inschrijving en u betaalt slechts 30 euro.

‘Technieken van morgen’ vindt plaats op woensdag 3 mei bij Desco in Wijnegem, op donderdag 4 mei bij Renson in Waregem en op dinsdag 9 mei bij Watt17 in Heusden-Zolder. De avond start telkens om 17.45u en eindigt met een netwerkmoment vanaf 21.15u.

Topics

Elke deelnemer krijgt sowieso een uiteenzetting over slimme aansturing van installaties en wat waterstof kan betekenen binnen de HVAC-sector en de energietransitie. Na deze 'vaste' sessies kunnen deelnemers kiezen uit thema's als 'elektrische en thermische energieopslag met een warmtepomp', 'Digitale technologieën' of 'Circulaire watersystemen en zelfvoorzienende gebouwen'.

Ontdek het volledige programma via deze link

Ook interessant


Build for Life