Bouwunie Antwerpen en Vlaams-Brabant fuseren tot één sterkere werking

  BE   2 oktober 2018 Bron: Bouwunie
Bouwunie Antwerpen en Vlaams-Brabant fuseren tot één sterkere werking
Een prachtige indian summeravond was het op 27 september bij Deschacht in Aartselaar voor de eerste editie van “Bouwunie Zomert Na”. Een gloednieuw outdoor foodtruck-event om het werkjaar zomers in te zetten. Yves Mollekens, kersvers voorzitter van Bouwunie Antwerpen Brabant, kortweg Bouwunie AB, kondigde trots de fusie tussen de twee sterke regio’s aan. Koen Kempeneers die 8 jaar voorzitter was van Bouwunie Antwerpen, gaf hiermee officieel de fakkel door aan Yves.

“Met deze fusie willen we nog sterker staan om in de beide provincies lokale besturen wakker te maken voor de problematiek in de sector”, aldus voorzitter Yves, zaakvoerder Molyvco uit Duffel.. “Niet alleen is er in de grootsteden een mobiliteitsprobleem. Maar we willen ook met de lokale overheden samenzitten om hen bijvoorbeeld warm te maken meer met lokale aannemers te werken. Of samen op zoek te gaan naar bekwame vaklui onder de werkzoekenden in hun gemeente.”. In zijn maidenspeech had Yves het ook nog over de deloyale concurrentie door het onbelast bijklussen en de nood aan meer flexibiliteit bij het aanvragen van heel wat vergunningen vooraleer een werf kan starten. Samen met ondervoorzitter Koen Hooft, zaakvoerder van Hooft Construct uit Londerzeel, hebben Yves en de andere bestuursleden van Bouwunie AB stevig wat werk aan de winkel. Zoveel is duidelijk.

Nadien deden Les Copines de temperatuur opnieuw stijgen op deze gezellige nazomeravond. Met hun gebalde covers brachten de drie dames de meer dan 230 Bouwunie-gasten tot dansen tot in de late uurtjes.

“Bouwunie Zomert Na” is een event van Bouwunie AB met de steun van Deschacht en de medewerking van eventpartners Henbra Systems en Kingspan Insulation. Accent Construct, BTV, Eandis/Infrax, Federale, Liantis en SBB waren de ondersteunde nationale Bouwunie-partners.

Bouwunie Antwerpen en Vlaams-Brabant fuseren tot één sterkere werking

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo