Bouwinnovatie 2022 stelt jubileumeditie even uit

  BE   26 november 2021 Bron: Bouwinnovatie
Bouwinnovatie 2022 stelt jubileumeditie even uit
Bouwinnovatie, dé beurs voor interieur, bouw en renovatie is inmiddels een begrip in Limburg en ver daar buiten. Bouwinnovatie viert in 2022 haar 40ste verjaardag en trekt voor deze editie voluit de kaart van vernieuwing!

Zo kiest Bouwinnovatie niet alleen voor een nieuwe locatie, nl. de Esplanade en Plaza (Trixxo Arena), goed voor meer dan 6000 m2 aan beursruimte, maar trekt ook voluit de kaart van beleving, d.i. een beurs waar de bezoeker zich thuis zal voelen en waar het aangenaam is om te vertoeven!

Bouwinnovatie 2022 zou normaal plaatsvinden van 21 januari t.e.m. 23 en van 28 t.e.m. 30 januari.

“Hoewel de huidige geldende maatregelen inzake de COVID 19-pandemie handelsbeurzen toelaten, zij het onder heel wat voorwaarden, lijkt het ons als organisatie niet verantwoord om Bouwinnovatie in januari 2022 te laten plaatsvinden”, aldus Jean-Pierre Schroeders, voorzitter van Bouwinnovatie. “Duizenden mensen per dag samenbrengen onder 1 dak in een periode dat we onze contacten net zouden moeten beperken getuigt van weinig verantwoordelijkheids- en burgerzin. Bovendien zijn georganiseerde toegang met gebruik van het Covid Safe Ticket (CST), verplichte mondmaskerdracht voor zowel standhouders als bezoekers niet bepaald aangename maatregelen om iemand zich thuis te laten voelen. Vandaar dat we als organisatie, in overleg met de reeds deelnemende standhouders, beslist hebben om Bouwinnovatie te verplaatsen naar mei 2022”.

UPDATE: De berichtgeving dat ook Batibouw naar dezelfde periode in mei verhuist heeft de organisator doen beslissen om deze jubileumeditie een week te vervroegen”
Bouwinnovatie 2022 zal dus plaatsvinden van 6 t.e.m. 8 mei en van 13 t.e.m. 15 mei!


Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo